Sanemiko Merhaba arkadaşlar. Doktorum ilk haftalarda rahat ol önemli değil dedi ama ben yatarken çok huzursuz yatıyorum. Aman sağa yatmayım aman sırtüstü yatmayım diye huzursuz uykular 🙈 9 haftalığım. Bilgisi olan varsa yazabilir mi ☺
Zuhre Sanemiko bende şuan 9 haftalıgım hala yüzüstü yatıyorum herhangi bişey demedi doktoe karnım çıkmaya basladıktan sonra yan yatmaya baslıcam zatrn mecbur azdaha tadını çıkarıyorum baska türlü uyuyamıyorum 😞
1PrensAnnesi Sanemiko canım 9 haftada çokta mühim değil öyle sağa sola sırtüstü yatma filan zaten daha çok küçük kordon sıkıntısı filan yaşamazsın yüzüstüye dikkat et yeter 16-17 haftadan sonra ağrılarla o seni yatırmaz sırtüstü alışırsın o şekilde ama ben 20den sonra yatamamaya başlamıştım kiliye görede değişiyo yani doktorda uyarıo zaten
YamacDemirinAnnesi Sanemiko Ben 3 ay yüz üstü yattım sadece çünkü başka türlü yatamıyordum hiç bir şey olmadı, şimdi 25 haftalığım soluma yatıyorum insan alışıyor her şeye 😂☺💪🏻 sende alışırsın merak etme😅
Rumeysaozcan Sağa yatmak zararlı değil ama sola yatmanda çok fayda var sen istesende istemesende uyurken sırt üstü yatabiliyorsun o yüzden çok yorma kafanı bende öyleydim şuan 22 haftalığım
Ipek Sola yatman faydalı tabi ama diğer pozisyonlarında zararı yok. Ben her pozisyonda uyudum 39 hafta boyunca. Zaten uyurken farketmiyorsun ki. Çok kafaya takmayın
MinikAdam Merhaba kızlar.. Ben 24.haftadayım, gece yatarken sağdan sola dönerken bile ağrım oluyor doktorum normal dedi. Uyumaya sol tarafa yatarak başlasam da kendimi sırt üstü uyanır vaziyette buluyorum ☺
Ecrininannesi Bende 29 haftadayim saga yatiyorum saga vuruyo sola yatiyorum sola vuruyo en iyisi sirt ustu yatmak o zaman rahat rahat tekmeliyo sonra o uyuyunca bende sola yatiyorum kan dolasimini rahatlatiyormus hatta programda yaziyordu burada ☺
1PrensAnnesi Ecrininannesi ben dua edeyim kendime o zaman sizinki çok daha betermiş 😍 Benim minik sağa yatınca sola sola yatınca sağa vuruyo sırtüstünü hiç sevmiyo anında rahatsız ediyo
Ecrininannesi 1PrensAnnesi oyy evet bencede en azindan sizinki iki secenek birakmis size ya sol ya sag 😄😄 benimki dogsun zaten sopayla kovalicam saka bi yana cok zor kavustum hem maddi hem manevi olarak coooook bekleyip cok uzulduk cok sukur sonunda ❤
Sanemiko Yaaa harikasınız😍 Ohhh bee rahatladım valla 🙈 Vicdan yapıyordum yaa bişey olursa diye🙈 Tecrübesizlik zor ☺ Cvplarınız için çok teşekkürler 😍
Tugceince Sanemiko Tilbece çok güzel bi hediye olacak ona gerçekten 🙂 hamile olduğumu da yılbaşında söylemiştim . 🙂 cinsiyeti belli oldu 12. Haftasında 🙂 devlet söylemiyor ama özel söylüyor kesin bi şekilde . Ben henüz kimseye söylemedim 🙈🙈🙊
1PrensAnnesi Ecrininannesi rabbim kimseye eksikliğini vermesin canları sağolsun 💙 kadına şiddete evet dediğimiz tek nokta anne karnı
Neseli68 Benim kızım sağa yattığım zaman resmen çıldırıyor😊 Uyurken farklında olmadan sağ tarafıma dönmüşüm , tekmeleriyle eşimi uyandırmış , eşim de beni uyandırdı sol tarafa dönmemi söyledi 🤣🤣🤣 Cimcime 👨👩👧🤰🏻
Sanemiko YamacDemirinAnnesi hahahaha alışıyor tabi yaa 🤣🙈 Dün doktoruma sordum yeniden istediğin gibi yat şu sıra önemli değil dedi, zaten karnın büyüyünce istesende yatamıcan dedi 🤣Haklı kadın 😂😍