Ecrininannesi Bende 29 haftadayim saga yatiyorum saga vuruyo sola yatiyorum sola vuruyo en iyisi sirt ustu yatmak o zaman rahat rahat tekmeliyo sonra o uyuyunca bende sola yatiyorum kan dolasimini rahatlatiyormus hatta programda yaziyordu burada ☺
1PrensAnnesi Ecrininannesi ben dua edeyim kendime o zaman sizinki çok daha betermiş 😍 Benim minik sağa yatınca sola sola yatınca sağa vuruyo sırtüstünü hiç sevmiyo anında rahatsız ediyo
1PrensAnnesi Sanemiko canım 9 haftada çokta mühim değil öyle sağa sola sırtüstü yatma filan zaten daha çok küçük kordon sıkıntısı filan yaşamazsın yüzüstüye dikkat et yeter 16-17 haftadan sonra ağrılarla o seni yatırmaz sırtüstü alışırsın o şekilde ama ben 20den sonra yatamamaya başlamıştım kiliye görede değişiyo yani doktorda uyarıo zaten
Ecrininannesi 1PrensAnnesi oyy evet bencede en azindan sizinki iki secenek birakmis size ya sol ya sag 😄😄 benimki dogsun zaten sopayla kovalicam saka bi yana cok zor kavustum hem maddi hem manevi olarak coooook bekleyip cok uzulduk cok sukur sonunda ❤
Sanemiko Yaaa harikasınız😍 Ohhh bee rahatladım valla 🙈 Vicdan yapıyordum yaa bişey olursa diye🙈 Tecrübesizlik zor ☺ Cvplarınız için çok teşekkürler 😍
Tugceince Sanemiko Tilbece çok güzel bi hediye olacak ona gerçekten 🙂 hamile olduğumu da yılbaşında söylemiştim . 🙂 cinsiyeti belli oldu 12. Haftasında 🙂 devlet söylemiyor ama özel söylüyor kesin bi şekilde . Ben henüz kimseye söylemedim 🙈🙈🙊
1PrensAnnesi Ecrininannesi rabbim kimseye eksikliğini vermesin canları sağolsun 💙 kadına şiddete evet dediğimiz tek nokta anne karnı
Neseli68 Benim kızım sağa yattığım zaman resmen çıldırıyor😊 Uyurken farklında olmadan sağ tarafıma dönmüşüm , tekmeleriyle eşimi uyandırmış , eşim de beni uyandırdı sol tarafa dönmemi söyledi 🤣🤣🤣 Cimcime 👨👩👧🤰🏻
YamacDemirinAnnesi Sanemiko Ben 3 ay yüz üstü yattım sadece çünkü başka türlü yatamıyordum hiç bir şey olmadı, şimdi 25 haftalığım soluma yatıyorum insan alışıyor her şeye 😂☺💪🏻 sende alışırsın merak etme😅
Sanemiko YamacDemirinAnnesi hahahaha alışıyor tabi yaa 🤣🙈 Dün doktoruma sordum yeniden istediğin gibi yat şu sıra önemli değil dedi, zaten karnın büyüyünce istesende yatamıcan dedi 🤣Haklı kadın 😂😍