Annesinincenneti Eceece1 yaa canım benim çok duygulandım inan. Allah sağlık versin inşallah. Rabbim hep güldürsün.🙏🏻
Ernika Eceece1 Allaha şükürler olsun❤️☺️🌸Çok sevindim olsun küçükler daha hızlı büyüyor hem ☺️☺️ Allahım tez vakitte birirbieine kavuştursun siziii 🥰🥰
Eceece1 Hzlhakko amin canım sağol , aslında 2 kilo değildi ben öyle yazdım. Dün ultrasonda birkaç saat önce 1950gr dediler 1970gr doğdu vallaha bravo dedim iyi yaklaşmışlar😅
Eceece1 Basaaak iyiz canim Allaha şükür ameliyattan çıkınca birkaç saniye görebildim ama çok iyiymiş maşAllah öyle devam eder inş🤲🏻
Eceece1 Basaaak inşAllah canım Allah gönlüne görür inşAllah ben buraya kadar hep dualarla geldim Allah nasip etti 24. Haftada doğurabilirdim
Eceece1 Belindaa iyiz canim Allaha şükür ameliyattan çıkınca birkaç saniye görebildim ama çok iyiymiş maşAllah öyle devam eder inş🤲🏻
Hzlhakko Eceece1 oyyy oyyy maşallah minnakına bizimkide minnak 37 haftada doğum yapıcam mecburi darısı bizim başımıza artık ☺️
Egeymen Eceece1 geçmiş olsun canım inşallah Bi an evvel kucağına alırsın minik bebişini 🙏 şuan küvezde mi doktorlar ne diyo ne kadar kalırmış tahmini?
20182019 Eceece1 cnm ne zamn ckcaksnz cok sevndnm. Kilosuda gayet iyi korkma 2 kilo resmn cnm ins cok beklemdn alrsn bebgni cnm 😊
Eceece1 Egeymen sağol canim daha gidip göremedim Ama telefondan arardım geceyi çok guzel geçirmiş, burnuna takılan oksijeni dünkü ayarına göre çok azaltmışlar😍🤲🏻 Yanı kendi kendine nefes alması çok yakında inşAllah
Yarenimin Hzlhakko benimde öyle gözüküyor sizin neden mecburi acaba? Birde normal mi sezaryen mi acaba?
Eceece1 Hzlhakko senin haftan bende kat kat iyiymiş canım prematüre bile değilsiniz Allah sağ Salim kavuştursun sizi💕
Eceece1 20182019 canım daha bebeğimi görmedim sadece ameliyattan çıktığımda birkaç saniye o kadar inşAllah tez vakitte çıkarız su anda sorun görünmüyormuş solunumda