Eceece1 20182019 canım daha bebeğimi görmedim sadece ameliyattan çıktığımda birkaç saniye o kadar inşAllah tez vakitte çıkarız su anda sorun görünmüyormuş solunumda
Duygu19031903 Eceece1 yaa bu arada çok çok sevindim canın. Bendr 30 haftadayım. Ve serklajlıyım. Nst de sancılarım çıkıyor yatıyorum. Allahtan hayırlısı insallah brnde hayırlısı ne zamansa o zaman fa olsun
Nurcan6148 Eceece1 Cok sevindim.Rabbim.gule gule buyutmeyi nasip etsin.Sukurler olsun🙏Darisi bizlere insallah.
Eceece1 Duygu19031903 canım ilk 30. Haftada başaşağıdaydı kolay kolay dönmez demiştik sevinmiştik , 32. Haftada geri bakıldı geri dönmüş (ayakları aşağı) acil sezeryan oldum işi riske atmamak için
Basaaak Duygu19031903 bende serklajlıyım 25. Haftadayım ne güzel görmüşsün 30 ları insllh bende görürüm
Kubuuu1 Eceece1 arkadaşımın kardeşi gebelik zehirlenmesinden dolayı 32. Haftada doğum yaptı bebeği bir hafta kuvezde kaldı ama çok şükür iyi su an iki yaşına girecek endişe etmeyin 😊
Duygu19031903 Basaaak insallah görürsün canım🥰 bende senin gbi diyodum simdi 38 leri görmeye dua ediyorum 😀😀
Duygu19031903 Eceece1 aaaa bak sen yaramaza 🥰 masallah canım. Simdi bebeğin durumu iyi ama dimi? Bende 30 oldım bakalım bu sancılarla ne kdar dayanıcaz
Eceece1 Duygu19031903 gerçekten serklajlı olman büyük bir şans , bende hiç kalkmıyordum sadece WC hariç.. bebişimin durumu maşAllah çok iyi iyi ilerliyor yani bakalım bugün ilk kez kucağıma aldım kokladım😍🤲🏻