Nur___ CerenAkbulut Rabbım yardımcın olsun 🙏bacım, senle günlerimiz aynıydı, hayırlısıyla bebeğinle kurtulmak nasip etsin inşallah 🌺
CerenAkbulut Nur___ evet biliyorum, normal beklerken böyle şeyler oldu malesef ama hiç problem değil ben yine de herşeye şükrediyorum. sadece bir daha başıma gelmez demicem asla 🙏🏻 Sende inşallah sağlıkla ve bir avazda alırsın kucağına 🌸
CerenAkbulut Dilann12 inşallah 🙏🏻 Doktorunuz mutlaka bilgi vermiştir ama dün araştırırken görmüştüm bu değerlerinizi düşürmek için yapabileceğiniz birşeyler var, bir bakın isterseniz onlara.
Zlmdemir CerenAkbulut merhaba Canm allah saglıkla almayı nasip etsin inşallah.ayy sen bebeğine kavuşuyorsun Negüzel.Bizim haftamız aynıydı seninle benimde arada adet sancısı gelip gidiyor bizede normal dediler ama doktorum hep diyor son dkka ne olunur bilinmez diye.Saglıkla alalım da sezeryan normal hiç fark etmez.Allah yardımcın olsun tekrardan.haberlerini bekliyoruz.
CerenAkbulut Zlmdemir aynen öyleymiş. Ben aslında bu tarz hastalıkları kendime çekmemek için pek okumam ama başıma gelmez demicekmişsin ilk defa onu anladım. Allah seninde yardımcın olsun, sağlıkla kavuşuruz inşallah 🙏🏻
Gokceg Benimde yarın doğumum var Allah yardımcımız olsun hayırla yavrularımıza kavuşalım inşallah 😊🙏🏻
CerenAkbulut Gokceg Allah sizinde yardımcınız olsun, çok teşekkür ederim, inşallah herşey yolunda gidecek 🙏🏻
Kubuuu1 CerenAkbulut inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çok şükür ki bebeğinizin kilosu da haftası da iyi ☺️
CerenAkbulut Kubuuu1 aynen öyle, erkenden buna yakalananlar varmış, çok şükür haftamı dolduruyordum artık. Çok teşekkür ederim, Allah sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
seyda0606 CerenAkbulut dualarım sizinle canım. Sağ salim çıkın ikinizde inşallah. Sende bize dua et cumada biz sezeryan oluyoruz 🙏🏻💜
CerenAkbulut seyda0606 herkese ediyorum inanın her akşam, Allahım sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim.