CerenAkbulut seyda0606 herkese ediyorum inanın her akşam, Allahım sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim.
CerenAkbulut Kubuuu1 aynen öyle, erkenden buna yakalananlar varmış, çok şükür haftamı dolduruyordum artık. Çok teşekkür ederim, Allah sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
CerenAkbulut Zlmdemir bekliyorum canım şuan, daha doğrusu 2-3 saat sonra yatışım yapılacak. Ben yurtdışındayım aramızda 8 saat var şuan, o yüzden böyle fark oldu.
Zlmdemir CerenAkbulut hadi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz Canm.Saglıcakla gelsin bebeğin inşallah.aynı hafta olduğumuz için sanırım bende çok heyecanlandım😊
Yyesimm89 CerenAkbulut çok geçmiş olsun canım haftası güzel zaten genel mi epidural mi olacaksın benimde Cuma olacak nasipse
CerenAkbulut Yyesimm89 çok teşekkür ederim, epidural olacak diye biliyorum ama yatışım henüz yapılmadı 1-2 saate olacak. Dün telaştan bu detayları sormayı atladım ben 🤦🏻♀️
CerenAkbulut Zlmdemir hiç merak etmeyin sizin içinde herşey çok güzel olacak. Ben biraz stres yaptım, bulantı falan başladı. İnşallah iyi giderim hastaneye ☺️🙏🏻
tugbadm CerenAkbulut seni burdan tanıyorum normal istemiştin hep yanılmıyorsam sağ Salim kucağına al inşşş ikinizin de allah yardımcısı olsun canım güzel haberlerle gel 🤲🏻
CerenAkbulut tugbadm biz plan yaparken Allahta başka planlar yapıyormuş :) kısmet diyim artık, hiç sorun değil, sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum. Çok teşekkür ederim ☺️
BhrBrfn CerenAkbulut saglıkşa kavusun bızde yarın sabah sezaryan oluyoruz stres korku endıse heycan hepsı bır arada .Rabbım kurtarsın nerde varsa 💕