Nereden nereye...
Mercimek9389 ama sen çok tatlişsin 🙊 eşimle beni güldürdün şu yazdığın o kadar hoşuma gitti ki rabbim de seni güldürsün 😘😍amiiinnn kuzum darısı sağ selamet başına ❤️❤️
Mutire sukurler olsun 🙏🏻🙏🏻 simdi keyfini cikarma zamani 😍
Deletedmom3 kesinlikle öyle darısı başına tatlım rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏😘
Mutire Amin canim senden de insallah 🤲 simdi onun kokusu ne hostur yerime cek icine nasl huzur kokuyodr werene kurban ah bnde nasl ozledim yawrumu bi sarilabilseydim o gunler bi gelseydi su an yine duygusala bagladim icim icime sigmiyor zaman gecmiyor we Ben dayanamiyorum artik cok ozledim
Denizincani aaahhh kuzuu emin ol çok yazdım senin bu yazdıklarının hepsini bu forumda 😃 ve senin gibi hep iç gecirirdim karnıma sarilirdim annem diye diye Allah'ım nasıl olacak derken derken geciverdi zaman 🙏 inşallah senin de su gibi gelip geçer kokusu Varya o koku herşeye dünyaya bedel acaba daha önce ne yapiyormuşum diyorum 🌹 💕
@Mutire sizdeki enfeksiyon neden oldu acaba korunmak için tavsiyeniz nelerdir
Mutire kitap okuyormusum gibi hissettim. çok duygulandim ama mutlu son çok sevindim ömürlü olsun sağlıkla büyüsün inş kuzun.
Edacolakk canım enfeksiyon neden oldu binmiyor. Bakıldı mi bakilnadi mi onu bile bilmiyorum
Ama kizim için şu an odadayiz eşim ve hen ilgileniyoruz annem kayınvalidem vs kimseyi odaya almıyorum ihtiyaç dışında . En azından 40 i çıkana kadar canim. Allah kimseyi bekletmesin yoğun bakım kapilarinda
Ama kizim için şu an odadayiz eşim ve hen ilgileniyoruz annem kayınvalidem vs kimseyi odaya almıyorum ihtiyaç dışında . En azından 40 i çıkana kadar canim. Allah kimseyi bekletmesin yoğun bakım kapilarinda
Nadideafet 🙏 canimmm Allah razı olsun . Hikayemi yazmak istiyordum bir an evvel , minik kızımdan fırsat buldukça yazdım 😍rabbim sağlık versin gerisi çok boş kuzum
Mutire ay aglycm simdi huzurunuz bol mutlulugunuz daim olsun insallah 🤲
Denizincani amin kuzum Allah razı olsun inşallah senin de huzurun daim olsun yavrucuğuna sağ salim kavuş canım 🌺
Mutire canım çok geçmiş olsun gözün aydın diyelim 🤗🤲
Neheaaei kuzum bizler ne hesap edersek edelim rabbimin alnimiza yazdığını yaşıyoruz hiç birwey boşa degil bu hayatta. Yoğun bakıma gide gele güzel insanlarla tanıştım kızıma daha iyi bakabilecegim bilgiler öğrendim sukurler olsun Allah'ıma . Allah her koşulda herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. İnşallah senin de hayatında guller açsın sağol canım güzel dualarin için