Obsesifk Oge işte şans canım allahtan oturduğum yere yakın olan beykoz devlet hastanesi ve iyi gerçekten
Esesli Serpilmth onu bende duydum. Hatta 2 gün önce sağlık ocağına gittim sormak İçin. 3 Aydan önce kullanımı önerilmiyor. Yan etkileri kesinleşmediği için dedi
Esesli baharyeto123 zencefil de günlük belirli bi gramı var demişlerdi kullanmak İçin. Onada terettüt ettim ben
baharyeto123 Evet bi bardak içiyodum ben taze zencefili rendeliyodum çok fazla değil bardağın dibini kapatıcak kadar
Elats61 Obsesifk teşekkür ederim ben 3 4 bardak içiyordum o zaman azaltmam gerekli çok kötü oldum çünkü mahvetti beni
Obsesifk Elats61 bende sonradan öğrendim hamileliğim ilk başlarda çok içtim bende zencefille kaynat iç iyi geliyor
Elats61 Omerasafinannesi aaa onu da hemen denemem lazım artık herşeyi deniyorum baya zor durumdayım çok tıkandım
Elats61 Oge ben gitmemek için diretiyorum zaten hastaneleri de pek sevmem ki hamilelikte birşey yapamıyorlarmış
Oge Elats61 yapıyorlar işte yanlış biliyorsunuz acile değil bölm dr una gidilmesi lazm pratisyen bakmaz