Kbr2301 Brcnn normal karından baktı canım dırek hemen gordu zaten birazda fazla su içip sıkısıp gittim belkı faydası olmustur 🙂
Brcnn Kbr2301 benimde 5 haftalık hamileliğim iyi bi doktor bulup haftaya gitmeyi düşünüyoruz doktora o yüzden sordum canım vajinal ultrasonda kötü bi anım var da
Kbr2301 Brcnn anladım canım herkeste süreç farklı işliyor ama faydası olursa eger 3bın kusurdeydı hcg bırde işte bol su ıcıp gırdım ayrıca zorlamıyorlarmıs vajınal ıcın gorunmezsede beklersın bır sure daha sıkıntı etme ıyı olur ınsallah🥰
Merve6475 Meryycennn 5+2 yim bende bugün pazartesi cagırdı doktorum bende de bu korkular var ya ilk hamileliğim tüp bebek bide 🙈
FalanFilan Merve6475 senin beta hcg ilk kan tahlilinde kaç çıkmıştı canım? Bende 10. Günde 119.8 çıktı biraz düşük gibi geldi bana stres yaptım yarın 2. Test için gidicem artmış olması gerekiyor ama ben stres halindeyim
Dibeee 5 +6 da bende keseye bebeği gördüm çok şükür ama kalp atısı için 1 hafta sonra gel dedi doktorum Allah hepimize sag salim kucağımıza almamızı nasıp etsin inşalllah🙏🙏🙏
Momof2child Kbr2301 evet Aynen sadece goguslerm sis ve agrili sik idrara cikma 1 hafta oncesne kadar vardi simdi normale dondm INSAN BI HAYLI KORKUYOR 2CI HAMILELIYIM ALLAH KORUR INSALLAH ILKI KURTAJ OLMSDU
hande1234 Ben de 6+2 oldum bugün 🙏🏻dün doktora gittik ve kesesini gördük ama kalp atışını duymak için 10 gün sonraya randevu verildi , göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma dışında bir rahatsızlığım yok şükür 😊
Destkar Meryycennn ben de aynı şeylerden korkuyorum haftaya gideceğim kese görmek için.Normalde 5 hafta 5 günlük görünüyor sata göre
Momof2child Destkar bende 480den 2gun omce 81di InSALLAH BUGUN USM GIRCEM 4HAFTALIK OLMUS BELKI BEBEYI GORURUZ DIYE
Merve6475 zafacan canım benimde tüp bebek güzel bence ilerlemesi önemli zaten komşum ilk ögrendiginde 11. Gün 30 du suan kese gördüler 🌸💗
Rabiast Meryycennn hayır kan vermekten ezeliden korkuyorum doktora gittim keseyi gördü bir sıkıntı yok genel kontroller için kan istedi ama ayağım gitmiyor nasıl yenicem bu korkuyu bilmiyorum 😞
Momof2child Destkar hayor canim keseyi gorduk yine Doktor alltan muayinr etsek bebeyi goruruz dedi amma ben izin vermedm
Ecrinbzkrt Destkar çok sukur cnm ya gorduk kalp atısını duyurmadı doktor ama kalbın attıgını gorduk saglıklıymıs cok sukur allahıma🤲🏻☺️