Kbr2301 MssKrks canım bızde suan 5 haftalıgız dun gorduk keseyı 8 küsür mm dedi ama belkı senın gec dollenmedır belkı ondan kese kucuktur eger doktor anormallık var demedıyse korkma bence bırsey olsa soylerdı
miyendizhanim MssKrks mm ye çevrilince 5.6 mm oluyor ki normal bence benim 4. haftanın sonlarında 4 mm ölçüldü.
FalanFilan Merve6475 senin beta hcg ilk kan tahlilinde kaç çıkmıştı canım? Bende 10. Günde 119.8 çıktı biraz düşük gibi geldi bana stres yaptım yarın 2. Test için gidicem artmış olması gerekiyor ama ben stres halindeyim
Merve6475 FalanFilan 9. Günde 259 cıkmıstı canım artar stres yapma bende cok stres yapıyodum ama arttı cok sükür
Aybukeayberk Momof2child Merhabalar, bende 5+2 haftalik gebeyim. 5+0 da kese ve embriyo gorundu. O aralar kasikta ve gogsumde cok siddetli agrim oluyordu bir anda geçti 2 gunde. Su an çok korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye. Bu durumda olan var mı?
Momof2child Aybukeayberk korkma Canim hocbisey olmaz INSALLAH O BELIRTILER BI GELIP BI GIDIYOR FERAH TUT KALBINI AMMA COK TEDIRGINSEN USM GIR.BEN BUGUN OYLE YAPTM
Momof2child Destkar hayor canim keseyi gorduk yine Doktor alltan muayinr etsek bebeyi goruruz dedi amma ben izin vermedm
Aybukeayberk Momof2child Doktorum gerek görmüyor kanama olmadığı sürece gelmene gerek yok dedi. Ama insan korkuyor iste. Daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım o yüzden daha tedirgin oluyorum sanırım. Çok teşekkür ederim.
Ecrinbzkrt Destkar çok sukur cnm ya gorduk kalp atısını duyurmadı doktor ama kalbın attıgını gorduk saglıklıymıs cok sukur allahıma🤲🏻☺️
Ecrinbzkrt Ileyda_12 adeti 3.gun gecınce 234 cıkmıstı 6.gunde 984 cıkmıatı cnm bı daha kan vermemıstım ben dünde 6.4 te gorduk cok sukur