Morkelebek01 Gamze7436 cidden çok güzel bir tarih bende istedim nasıp değilmiş hayırlı doğumlar bebeğim
Morkelebek01 Cemreee çok zor cidden zaman azaldıkça insan sabırsız oluyor Allah'ım gönlüne göre versin inşallah bebisine sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Dudus Morkelebek01 bizde 37+0 olduk yarın sezeryan oluyorum tansiyonum yüksek riske atmadan almak istedi doktorum kızım 38+2 uyumlumuş ☺️😍darısı bekleyen herkese
Morkelebek01 AseLiya inşallah hayırlısı ile bebisine kavuşursun bol bol dua ediyorum sizler için inan en hayırlı şekilde kucağına al yavrunu
Morkelebek01 Yyesimm89 inan değişik duygular yaşıyorum tarifi çok zor 😣 Allah kolaylık versin kuzum inşallah
kubra_byk 38+3 günlük oldum cumartesi nişanım geldi birkaç damla ama hiçbirşeyim yok 3gün oldu ne zaman gelicek bebiş m.ediyorum doğrusu normal doğum dedi doktorda :)
Morkelebek01 Meryemaaa tabiki 38de bile alan var için rahat olsun 39 ve geçtiğinde sorun olmaz Allah'ın izni ile
Morkelebek01 MrsAkkurt hakkında hayırlısı olsun bebeğim inşallah sağ salim ve tez zamanda kavuşursun bebisinlle :)
Morkelebek01 Ankebr bildiğim kadarıyla suni için beklerler iki üç gün daha bebeğim hiç açılman var mı
Ankebr Morkelebek01 malesef hiç yok bide diş ağrısı çekiyorum artık dayanamıyorum 😢😢 sürekli ağlıyorum geçmedi hiç
nursiracc Morkelebek01 aslında bana tam tersi günler çok çabuk geçiyor,çok korkuyorum,ikinci sezeryanım olucak diğeri 14 ay önce oldu bu yüzden çok riskli hem sezeryandan heöde ikisine yetememekten korkuyorum😕