Morkelebek01 Busrapolat çok heyecanlı değil mi çok az kaldı sabır inşallah bebisine sağ salim kavuşman dileği ile bebeğim
Busrapolat Morkelebek01 aynen canım hem telaş, hem korku herseyden dolu dolu varr🥰 Allah herkesi sağ salim kavuştursun inşallah ❤️🙏
Livask Morkelebek01 amin kuzum. Senin de gönlüne göre olsun her şey. Hepimiz sağlıkla hayırla kavuşalım inşaallah 🤲🏻
Morkelebek01 Gamze7436 cidden çok güzel bir tarih bende istedim nasıp değilmiş hayırlı doğumlar bebeğim
Morkelebek01 Cemreee çok zor cidden zaman azaldıkça insan sabırsız oluyor Allah'ım gönlüne göre versin inşallah bebisine sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Morkelebek01 AseLiya inşallah hayırlısı ile bebisine kavuşursun bol bol dua ediyorum sizler için inan en hayırlı şekilde kucağına al yavrunu
Ankebr Morkelebek01 malesef hiç yok bide diş ağrısı çekiyorum artık dayanamıyorum 😢😢 sürekli ağlıyorum geçmedi hiç
Morkelebek01 Ankebr ay kuzum disinol var karanfil yağı onu sur bak çok iyi gelir uyusturur biraz acıların geçer
nursiracc Morkelebek01 aslında bana tam tersi günler çok çabuk geçiyor,çok korkuyorum,ikinci sezeryanım olucak diğeri 14 ay önce oldu bu yüzden çok riskli hem sezeryandan heöde ikisine yetememekten korkuyorum😕
Morkelebek01 nursiracc Allah'ın izni ile yetersin bebeğin sağ salim kucağına al inşallah sen daha kıdemli annesin aramızda :)