Yyesimm89 Morkelebek01 bu cuma günü epidural sezeryan tarihi aldım bende ama korkmuyorum değil sizler nasıl
Morkelebek01 Yyesimm89 inan değişik duygular yaşıyorum tarifi çok zor 😣 Allah kolaylık versin kuzum inşallah
Zehramm16 Morkelebek01 ,25 kasım inşallah heyecanla bekliyorum sağlıkla gelsinler inşallah bebislerimiz
Meryemaaa Bende 37+1haftalik hamileyim doktorum 18kasim dedi ama ben 15kasim istiyorum 3gunden bişey olur mu sizce? Doktorum sıkıntı olmaz biz sadece 39a girmiş olmasını öneriyoruz dedi
Morkelebek01 Meryemaaa tabiki 38de bile alan var için rahat olsun 39 ve geçtiğinde sorun olmaz Allah'ın izni ile
MrsAkkurt Morkelebek01 Bizimde son 21 Kasım dedi normal bekliyoruz ama daha fazla kilo alırsa sezeryan olur dedi doktorum şuan belli değil yani her an herşey olabilir hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Morkelebek01 MrsAkkurt hakkında hayırlısı olsun bebeğim inşallah sağ salim ve tez zamanda kavuşursun bebisinlle :)
Cigdem07 Morkelebek01 İnşallah canım benim sende inşallah sağ salim alalım kucağımıza cok bekledik 💕🥰🙏🏻🌸
Gizoo Betullmim siyah turp ve bal kürünü öneririm. Başlar gibi oldu bende yaptım kısa sürede atlattım.
Ankebr 40+1 olduk bizde hala bi belirti bişey yok sancı falan sıfır yarın kontrolüm var devlet hastanesine gidiyorum acaba suni ile başlatmalarını istesem yardımcı olurlar mı çünkü artık kaburgalarım ağrıyor oturamıorum bile
Morkelebek01 Ankebr bildiğim kadarıyla suni için beklerler iki üç gün daha bebeğim hiç açılman var mı
Morkelebek01 Busrapolat çok heyecanlı değil mi çok az kaldı sabır inşallah bebisine sağ salim kavuşman dileği ile bebeğim
emreselvi 8 kasım sabah 8.30 rabbim Nasip kısmet ederse inşallah rabbim hepimizi bir sesle kurtarsın inşallah
Morkelebek01 Birsennce ay çok güzel bir tarih sizin için 🤗 hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah bebeğim en güzel hediye size