Reyhann93 Dlktpl 10 ,11,13,14,16 günlerini değerlendirdik nasip artık hani silik ya varsa tutunsun die denemesek mi dedim
Dlktpl Reyhann93 adete kdr devam et cnm ıkıgunde bır ozaman pık ustunden ka gun gectı bılmıyorum benımde cuma pıktı yarın da dr a gıdıp catlamıs derse yenıden bırlıktelık olcak 4 gun sonra ıkıgunde bır devam
Reyhann93 DiplomaliEvHanimi sağol canım benim ayın 19 bat günüm o zaman belli olur zaten olmazsam eğer 😌😌
DiplomaliEvHanimi Reyhann93 aynen oyle canim Tica ederim catlamadan itibaren 17gun ay sonra test yap adetin gecmissede eger
TunarinAnnesi Deebg Dlktpl DiplomaliEvHanimi kıZlar bugun adetimin 20 ci günü benden 3 4 damla kan geldi kan değilde böyle sulu pembemsi açiq renk bişey adete 8 gün kaldi ben hiç hamile kalmadiğim için bilmiyorum bu şimdi yerleşmemi yoxsa adetmi başlayacak ? Çok korkuyorum ((
Deebg Dlktpl DiplomaliEvHanimi TunarinAnnesi kızlar bugünkü ovulasyon testim https://www.resimag.com/i/503856f9090
Dlktpl Deebg max yazan taraf t dımı pik e yakın yarın pik olur gıbı cnm degerlendırmelere basla hepımız pespeseyız cok guzel
Deebg Dlktpl dün değerlendirdim bugün değerlendiremeyeceğim canım yarın inşallah 🙏 arş ardada güzel haberi alırız inşallah
DiplomaliEvHanimi TunarinAnnesi canım benim de âdeti 15 gün kala 2.03 damla kahverengi bir kez de peçete pembe gelmişti sonra bitti inşallah yerleşmedi ben de öyle umuyorum😄😍😍😍😍😍😍😍😍
Dlktpl TunarinAnnesi kuzum etıket yapamadım senı agrın sızın varmı pekı enfeksıyon olmasın ıdrarda yanman falan dıger turlu de belkı rahme yerlesmedır bende hıc olmadı ama sakın agar ıs yapma yumurtan catlayalı kac gun olmustu genelde 6 gun sonra bebek rahme atılır dollenme bıter
Dlktpl @Deebg @Tugce1803 @DiplomaliEvHanimi kızlar etıket yapamadım kalanları nasılsınız ben dr a gıdecegım bırazdan
TunarinAnnesi Dlktpl DiplomaliEvHanimi Deebg kızlar hcg test yaptım atdım lavaboya bi geldim böyle https://imgyukle.com/i/E0NQPt daha 8 gün var adete
DiplomaliEvHanimi Dlktpl Şeyi merak ettim bu lekelenme geldiği gün bebek yerleşmeyi bitirmis bhcg salmaya başlıyor mu yoksa daha kanaldan çıkıp rahme yeni mi girmiş oluyor
TunarinAnnesi Dlktpl 6 kasım çatlama oldu canm hayır enfeksiyon olamaz çünki tedavi aldim geçen ay canm ondan hayır hiç bi ağrim sızım yanmam yok çok şükür sadece idrara çıkınca balon boşalmiş gibi boşaliyor karnım bide hafifi kaşık ağrim ve şişkinliğim var
Dlktpl DiplomaliEvHanimi 6 gun sonra rahme atılıyo cnm hcg baslıyo ama kana karısıyor ıdrara en son kana karısması da 9 10 gunu buluyor benım ıdrarda 11.gun nettı 10.gun emın olamamıstım