TunarinAnnesi Dlktpl 6 kasım çatlama oldu canm hayır enfeksiyon olamaz çünki tedavi aldim geçen ay canm ondan hayır hiç bi ağrim sızım yanmam yok çok şükür sadece idrara çıkınca balon boşalmiş gibi boşaliyor karnım bide hafifi kaşık ağrim ve şişkinliğim var
Dlktpl TunarinAnnesi ozaman yerlesme de olbılır 6 gun olmus dıyelım bugun agar kaldırma 11.gune kadar bekle cnm dr a gıdıyorum bende kokuyorum
DiplomaliEvHanimi Dlktpl leke gununden beri surekli dikkat ediorum. Daha 11.12.gunu cikmazki hem bi geciksin hayirlisiyla ❤️
TunarinAnnesi Dlktpl DiplomaliEvHanimi Deebg kızlar hcg test yaptım atdım lavaboya bi geldim böyle https://imgyukle.com/i/E0NQPt daha 8 gün var adete
DiplomaliEvHanimi Havvasavran catladigi gunu 1say 17.gun test yap canim. Dollenme gec olduysa biraz daha bekler bidaha yaparsin
Dlktpl @TunarinAnnesi DiplomaliEvHanimi @Tugce1803 kızlar dr dan geldım 19.gunum 26cm yumurta ve catlamamıs o testler yalan yani sımdıde yumurtamı catlatamıyor hormon ıgne vuruldum ama gec degılmı 26cm olan yumurta artık catlayıp tutarmı cok moralım bozuk aglıyorum
DiplomaliEvHanimi Havvasavran Canım zaten döllerini hep ilk kana geçiyor oda 9:10 anca geç döllenme yoksa geç döllenme varsa 15. gün bile kana yeni geçmiş oluyor
Busimss Dlktpl canım şimdi gördüm seni ben lütfen ağlama olur belki nereden biliyorsun yıpratma kendini lütfen
TunarinAnnesi Dlktpl doktorun suçu çatlamanı izlemeliydi canm üzülme İnşAllah tutar Rabbim ol derse olur
Busimss DiplomaliEvHanimi merhaba sizi genelde görüyorum her ay belirti yaşıyorsunuz ☺️ Bence psikolojik oluyor beyninizi biraz rahat bırakırsanız ve belirtiye odaklanmaz iseniz bence çok yakın zamanda hamile kalacaksınız sevgiler 🌺
Dlktpl Busimss yok cnm dr gec kalmadık ıgne ıcın dedı ama 4 gunde 10mm buyumus yumurta resmen 16dan 26mm e gelmıs bence gec kaldık artık yumurtam da catlamıyor bır o esıktı
Busimss Dlktpl hayır öyle düşünme hiç girşey icin geç değildir. İğneyle çatlar insallah sen ümidini yitirme ve üzülüp ağlama lütfen Rabbim sana en yakın zamanda yavrunu bağışlasın
Dlktpl Busimss umudum tamamen tükendi artık bır bebek kaybettım acısı hala gecmedı 20haftalık sımdı 9 10 aydor olmuyor saglıgımı kaybettım tmamen artık cocuk konusu bıtmıstır benım ıcın