Deebg Dlktpl DiplomaliEvHanimi TunarinAnnesi kızlar bugünkü ovulasyon testim https://www.resimag.com/i/503856f9090
Dlktpl DiplomaliEvHanimi hadı ıns cıft cızgını gör varmı belırtın gercı beırtıye de ck takılmamalıyız hıc bellı olmaz
DiplomaliEvHanimi Dlktpl belirtileri dibine kadar yasiyorum 🤣🤣🤣 Tek fazla baskin olan asiriiii acikma gurulduyo karnim resmen 3,4gundur
Dlktpl DiplomaliEvHanimi sen ne dıyon benım dun boyle burnuma kebap koktu evın ıcınde hayalı :) benım ılk bebekte dollenmenın 3 4.gunu cnm bıseyer ıstemeye baslamıstı benımde ovulasyondan oncekı gun kasıkarım agrıdı sımdı ılactan goguslerım hafıf agrıyor bakalı bnım daha 8 10 gunum var en az bıde dr yarın aha catlammıs derse yıkılrım ama :(
Busimss DiplomaliEvHanimi merhaba sizi genelde görüyorum her ay belirti yaşıyorsunuz ☺️ Bence psikolojik oluyor beyninizi biraz rahat bırakırsanız ve belirtiye odaklanmaz iseniz bence çok yakın zamanda hamile kalacaksınız sevgiler 🌺
DiplomaliEvHanimi Dlktpl 🤩gogusler mi tir tasiyorum sanki onumde baya sistim İlk hamileligimde de hic bulantm olmadi hep aciktim biay yedim 🤩
DiplomaliEvHanimi Reyhann93 bitmis canim 3.4gun gecmis artik sadece 17gunu bekle o yumurtanin catladigi gunu 1sayarak
Dlktpl Reyhann93 pıkten sonra sılıkse catlamıs demek cnm o uc dort gunu degerlendırdıysen ıkıgunde bır devam et enede
Reyhann93 DiplomaliEvHanimi sağol canım benim ayın 19 bat günüm o zaman belli olur zaten olmazsam eğer 😌😌
Reyhann93 Dlktpl 10 ,11,13,14,16 günlerini değerlendirdik nasip artık hani silik ya varsa tutunsun die denemesek mi dedim