Dlktpl Tugce1803 @TunarinAnnesi @DiplomaliEvHanimi kızlar bnm yumurta catlamışmıdr ya pazartesı dra gıdecegım olumsuz bısey demez ıns
Deebg Tugce1803 geçen ay laboquik yapmıştım hiç belli olmamıştı canım bunda koyulaştı yine Sen ne yaptın merak ediyorum canım hayırlı haberini alırız bu ay inşallah
Tugce1803 Deebg adetime 3 gün kaldı canım 21 ekimde rahim filmi çekildim doktor eşime ve bana vitamin yazdı onları kullanıyoruz🙏Rabbim hayırlı vakti layık görmüştür inşallah bu ay❤️🙏
Dlktpl DiplomaliEvHanimi test yaptm telı bozuk atamıyom bılgısayardan gırıyom cnm ınternetsız telefon kullancam buhafta
Dlktpl Deebg bılmıyom kı cnm normalde 27 30 arası olurum 17.gunum bugun yumurtladıysam 30 31 saymam lazım en fazla
Dlktpl DiplomaliEvHanimi dunu degerlendırdık bıkacgun dha degerlendırıp beklıcez artık cnm sen de bıkac gune test yaparsn
Deebg Dlktpl DiplomaliEvHanimi TunarinAnnesi kızlar bugünkü ovulasyon testim https://www.resimag.com/i/503856f9090
Dlktpl Kizlar nasılsınız ne durumdasınız ben az önce test yaptım silikti sahada en kötü dün catlamistir olduysa yarın Dr A gitcem adeti 30 danmi saymam lazım 16 17 de catladuysa benin hiç yumurtlamadan 14 gün sonra olmaz adetim en çok 12 gün sonra olur ins gelmez hiç