Dlktpl DiplomaliEvHanimi sen naptn cnm az kaldı dımı adetıne aksam 4 gıbı test yapabılıtsem yapcam bıde yarın da bakalım ne cıkcak yarın aksama artık catlarsa ıns yumurta yasar bakalım🥺
DiplomaliEvHanimi Dlktpl 13u adetim canim dun test yaptm negatifti bugn asiri gogus ucu agrisiyla uyandim dokunamiyom sis Bide 2.3gundur acayip acikiom cooook
vuslatim34 Dlktpl evet canım sen değerlendir.Eşinin müsait oldugu zamnalrı kaçırma .İnşallah bebiş olur
Deebg TunarinAnnesi Dlktpl vuslatim34 DiplomaliEvHanimi Tugce1803 https://www.resimag.com/i/81da6a64c25 Kızlar ovulasyon testime bakabilir misiniz ☺️
Dlktpl TunarinAnnesi tutar mı dersın ya dunu degerlendırdık bugun sılıktı dun gece de ctlamıs olbılır
Dlktpl vuslatim34 dun oldu cnm buaksam da olur dun aksam da catlamuıs olabılır aksama dayanırmı bılmem ama
Deebg DiplomaliEvHanimi Burcu2121 Ovulasyonun koyulaşması bile heycanlandırdı beni 😂 inşallah değerlendircem canım
Dlktpl Tugce1803 @TunarinAnnesi @DiplomaliEvHanimi kızlar bnm yumurta catlamışmıdr ya pazartesı dra gıdecegım olumsuz bısey demez ıns
Deebg Tugce1803 geçen ay laboquik yapmıştım hiç belli olmamıştı canım bunda koyulaştı yine Sen ne yaptın merak ediyorum canım hayırlı haberini alırız bu ay inşallah