Stent takıyorum :( tecrübeli olan varsa...
Merhaba , 24+5 haftalığım inanılmaz Sağ böbreğim ağrıyor bende çok dayanmaya çalıştım olmuyor haftalardır ateş titremE kusma. Çekiyorum artık dayanma gücüm kalmadı:( yarın stent takmak için doktora gidicem artık tak diye kaç dk. Sürüyor lokal anestezi acımadı mı ? Ben lokalden korkuyorum komple uyusam ne olur ? Ağrım geçer Mi ? Ölüyorum ağrıdan ateş fazla olmaya başladı
Nslhn2019 benim işlem toplam bi saat sürdü ama benim sağ böbreğe giriş yapamadılar yoksa beş dakikalık bi işlem bana lokal ile takıldı ama genel olarak uyutulmak mümkün mü bilmiyorum hiç korkma acıyo belki ama geçiyo hemen ben taş aldırdım bi ay içinde iki kez spinal anastezi oldum ocakta tekrar teli alacaklar Rabbim yardımcımız olsun sana da çok geçmiş olsun
Nslhn2019 kuzum ateş çok zararlı hem sana hem bebeğe. Beni 3 dk Uyuttular öyle yaptılar sonrasında da direk kadın doğum geldi baktı şükür sıkıntı yoktu. Benim ağrılarım hala devam ediyor 4. Gün bugün ama herkesin bunye ayrı. Mesela stent takıldi diğer gün ultrasonda böbrek toparlamış mı diye bakıldı hemen fark görüldü inşallah bu ağrılar idrar da kanama da geçerse şükür diyecem. Korkma yani bir tek senin başına geldi saniyosn ama bizim gibi olan çok insan var
rukiye-02 inşallah bir an önce kurtulursun canım Rabbim kimseyi Sağlıkla sinamasn inanki aylardır çalıştgm bir sınav vardı sonuç bekliyodm ameliyata girdigim gu n aciklanmis ve kazanamamisim uzulmeyeyim diye annemler soylememis bana ameliyattan 3. Gün sonra eşim bişey soylicem üzülme dedi sınavı söyledi inan zerre umrumda olmadı benim bebeğinin sağlığı olmadığı sürece napiym işi parayi mali mülkü şu an Allahtan tek dileğim bir an önce sagligima kavuşmak 🙏🏻