Hayat5anne Aminnn hepimiz sağsalim kucağımıza alalım yavrularımızı🙏🏻🙏🏻❤️ Benim bu aralar kasık ağrım var. Üşüttüm sanıyordum ama geçmiyor. Benim gibi yaşayan var mı? 8+2 yiz.
yarennn79 Ben bişey sormak istiyorum benim son adet tarihim 3 eylül suan tam 9 haftalik hamile gözüküyorum ama ultrasonda hep 1 hafta geç çıkıyor doktor geç döllenme değil dedi aslında ama emin olamıyorum ben 8 mi 9 mu haftalik hamileyim
Canacan yarennn79 Ultrason da çıkan haftaya göre bakıyorlar doktorlar sat baz almıyorlar bebeği gördükten sonra
Busra_arya yarennn79 benim son adetim 9 eylül ben 8 haftalıgım sen 9 ama bazı bebekler geriden gelebiliyor cnm
yarennn79 Canacan tamamdir burdaki bazı kişilerin yazismalarinda ilerde aynı haftaya falan denk geliyor yazmışlar emin olamadim
yarennn79 Busra_arya evet bugün tam 9 ama 2 tane doktor ikiside bi hafta geride olduğunu söyledi ama kac haftalik ona emin olamadım 😊😊
Busra_arya Selam kizlar Günde bir defa aksapar iğnesi kullanıyorum 6000 lik Bilmiyorum ondan mı göbegim davul gibi şişiyo az yemek yesemde çok yesem daha da çok şişiyo zaten de ve ağırlık hissediyorum aranızda bu igneyi kullandığını söyleyen olmuştu böyle bi sorun yaşadınız mı?
hndgkct Busra_arya valla şuanlık bir sorun yok canım ara ara mide bulantım oluyor ama kusma falan yok 8 hafta olduk bugün 8 gün sonra doktor kontrolü var bakalım inş hersey yolundadır ♥️🤲 siz de ne var ne yok 🌸
Naz12344 Cinsiyeti nezman ögreniriz acaba 😀9 haftalik olcaz biz 🙏ama artik cinsiyeti ögrenip alisveris yapasim var 😀😀
hndgkct Naz12344 bende çok merak ediyorum bian önce Birşeyler alasım var çünkü 🤣 12 haftadan önce öğrenemeyiz sanırım bakalım daha bekliycez ❤️🤲
Ebruumutluuu Busra_arya Bende 1. 55 boyundayı 55 kiloyum bende kiloluuyken hamile kaldım 5 haftalıkk hamileyımm. allah nasip ederse haziranda kucagımzda. Amaa dahaa doktr araştrmasındayım. özele gtmiştım hamilr olduqumu ögrendıqım doktra devam etmıcem sanıırm. Daha kalp atışını dinlemeye gitmedık.
Busra_arya hndgkct Ebruumutluuu tipimiz aynıymış 😂 hayırlı olsun güzelim ben kızımda 51 kiloda hamile kalmiştım doğumdan sonrada hepsini verdim ama şimdi kilo almıştım üstüne de gebelik oldu 🤦🏻♀️ Seninde bebiş hayırlı olsun hayırlısıyla alırsın inşanlah kucagına 🤰🏻
Busra_arya hndgkct inşanlah canım 🙏🏻 Ya benim hiç ama hiç bulantım yok millet hamileligin başinda zayıflıyor bn alıyorum 🤦🏻♀️ Kızımda hamileyken sabah aç karnına bulanırdı bu sefer 0 bulantı 0 kusma 😂 bi yandan istiyorum kusmak kilo almiyim die 😂😂😂 ama o da zor sürekli kusmak filan 😬 ben bu gidişle 20 kilo alırım gibi 🤷🏻♀️
Ebrumrcnnn_ Zercan44 merhaba bende tüp bebek transferi oldum persembe günü belli olucak 😍🕊 Beklemedeyiz hala Sizde daha öncesinde varmıydı belirti falan Sık sık kasiklarim rahmim agriyor