hndgkct Kavrlms16 yok hiç anlamadım canım gittiğimde doktorum dedi çok zor bir durum Allah’ım kimseye yaşatmasın 🙏🙏🙏
Serimom Babbyyyy1 Benimde yoğun bugün 5+5 3. Gebeliğim birazda kremsi gibi rengi sebebini bilmiyorum doktor normal dedi ama tecrübelerim öyle demiyor 🙄 birde tutunma kanaması falan diyorlar emin olamadım 🤰🏼
Mrvpltt Busra_arya bende 6+4 bende daha once bir kurtajim bir kimyasal gebeligim var kan pihtilasmasi ignesi kullaniyorum kalp atisini gitcem bu hafta yine duyamazsam diye korkuyorum🙄
Serimom Busra_arya Merhaba 5+5 deyim Hafif kahverengi açık renkli bi akıntım var yaşayanlar varmı belimde çok ağrıyor .... sezeryan olacak 11 yıl önce sezeryan olmuştu abisi rabbim nasip ederse Haziran’da oluyor 😁😁
Busra_arya Serimom korkutmak istemem canım ama ilk düşüğümde senin ki belirtiler olmuştu dikkat et kendine
Anneningunlugu 9+3 oldum ben de çok şükür ilk hamileliğim inşallah allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin minnoşlarımızı
Serimom Busra_arya Benimde ikinci bebeğimde öyle oldu gebeliklerim hep böyle riskli ve sıkıntılı geçiyor oğlumda da Doğuma kadar yatmıştım 😊
Sevendays Merhaba bende 6+3 deyim ilk hamilelegim olucak kismetse 173 boy ve 58 kg yum bugun ilk defa kalp atisini duydum kalbi 115 atiyormus cok heyecan verici Allah tum isteyenlere nasip etsin
Busra_arya Serimom rabbim korusun inşanlah 😘 bnde de hep var düşük riski maalesef bu sefer kavuşucaz inşanlah yavrucaklarımıza 🙏🏻
Birmelekannesi09 Busra_arya 13 haftalıktı canım nasıp olmadı ınsallah bu bebegım Kucagıma almak nasıp olur
Asya2020 7+6 ile merhaba kızlar kalp durması filan Baya korktum siz öyle diyince :( allah korusun hepimizin hamileliği güzel geçsin inşallah