Comet Meehaba bende 8 haftalığım bugün itibariyle ve 2 gündür kasıpımda ufak ufak batmalar oluyor. Kanama fln yok allaha şükür ama grip oldum geçen hafta ve 2-3 gündür çok yoğun öksürüyordum acaba onlar mı etkiledi diye korktum. Bu haftalarda sopuk algınlığı geçirip öksürükle uğraşan var mı benim gibi?
Busra_arya Comet bnmde gribim öksürüğüm yeni yeni geçiyo korkma öksürükten bişey olmaz bnde bir gece sürekli öksürdüm korktum baktım YouTube dan bi dr zararı olmaz dedi de rahatladım 😌
Asya2020 Comet grip oldum öksürük de var yatıyorum mahfoldum :( her gün acil de serum ve vitamin veriyorlar :(
Busra_arya hndgkct Ebruumutluuu tipimiz aynıymış 😂 hayırlı olsun güzelim ben kızımda 51 kiloda hamile kalmiştım doğumdan sonrada hepsini verdim ama şimdi kilo almıştım üstüne de gebelik oldu 🤦🏻♀️ Seninde bebiş hayırlı olsun hayırlısıyla alırsın inşanlah kucagına 🤰🏻
Ebruumutluuu Busra_arya Aminnn inşallah cümlemizeee 🙏 Amaa anlamsız bi şekilde sabahtan beriii sag kasımda yuruyunce kasılıyor 😔😔Yarınn dktra gıdıcem bakalım
Busra_arya hndgkct inşanlah canım 🙏🏻 Ya benim hiç ama hiç bulantım yok millet hamileligin başinda zayıflıyor bn alıyorum 🤦🏻♀️ Kızımda hamileyken sabah aç karnına bulanırdı bu sefer 0 bulantı 0 kusma 😂 bi yandan istiyorum kusmak kilo almiyim die 😂😂😂 ama o da zor sürekli kusmak filan 😬 ben bu gidişle 20 kilo alırım gibi 🤷🏻♀️
hndgkct Busra_arya benim de aynı şekilde mide bulantım oluyor ama kusmam hiç yok kilo alıyorum gibi geliyor zaten daha şimdiden napıcaz bilmiyorum valla 🤣
Busra_arya Asya2020 iyyim çok şükür bebegi bilmiyorum en son 6 haftalıktı gördüm 10 haftalık olduk ayın 22 sinde randevum var inşanlah iyidir görecez bakalım 🙏🏻
Asya2020 Busra_arya benim de yarın randevum var canım 9+6 ile gidicem bakalım inşallah bebeklerimiz iyidir aklım hep onda 🎈
Busra_arya Asya2020 inşanlah canım ya bende hep iyi midir diye merak ediyorum benimkileri hep kalpleri duruyo fark etmiyorumda uzun süre inşanlah güzel haberleri alırız yakında 🙏🏻
Asya2020 Canım randevuma gittim çok şükür iyiyiz 10+1 mişiz :) ben 9+6 sanıyordum 2 gün fazla söyledi doktor kan verdim değerlerim normal miş tek sorunum boyun ve sırt ağrım var acaba hareket çok etmiyorum ondan mı sizde öyle sorun var mı
Busra_arya Asya2020 gozun aydin canım benimde yoktu bi sorunum ama galiba belimi incittim ağrıyor ortası tam sancı filan deil şükür ama bel ağrım çıktı birden bugün eğilip kalkamıyorum niye az hareket ediyorsun normal hayatına devam et
Asya2020 Busra_arya canım valaha yiyip içip yatıyıdum gibi bir durum oldu bende bundan kurtulmam lazım yoksa ağrılarım gitmciek
Busra_arya Asya2020 hmm anladım canım normal hayatına devam et sende. Benim o kadar düşüğüm oldu temizlikte yemekte hergün uğraşıyorum aliiverişe gidiyorum geziyorum çok sakınan gözede çöp batıyo gerçekten
Busra_arya Asya2020 vallahi iki kilo almışım artık sonum ne olur bilmiyorum 😂 benim canım sürekli yemek yemek istiyo iki saat aralıklarla yiyorum resmen aç kalamıyorum antepliyim bide yemeklerimiz hepsi ağır
Asya2020 Busra_arya sakındığımdan değil kuzumda ben her zaman üşengeç biriydim yoksa hiç öyle sakınıyım aman şunu yapmayım demedim :)))