Busra_arya Yasmin_e bnde havuzda kapmiştim. Umaraım cnm geçer hemen inşanlah benmkide iki hafta sürmezdi yenilerdi kendini kötü şeyler düşünme inşanlah sağsağlim alırız kucagımıza hepimiz ♥️🙏🏻
Hayat5anne Bizde 7+5 iz Salı günü duydum kalp atışını. ara ara mide bulantısı, ağızda metalik tat dışında çok şükür şimdilik sıkıntımız yok. Sürekli yazışalım burdan birbirimizden haberdar olalım..❤️
Hayat5anne Busra_arya Hoşbuldum benim ilk hamileliğim çok heyecanlıyım.🤗Tecrübeli olanların bilgilerine ihtiyacım olacak.
Hulya_Bayar Busra_arya ben oglumda hic bulanti yasamadim. Ama bu sefer bulaniyor ama hap kullaniyorum iyi geldi allaha sukur canim
Strom Tugcesoysal bende 5+3 aynı sıkıntılar bende de var uzun süre ayakta duramıyorum birde cok halsizim
TurgutA Ben de haziran insallah. 6+6 bugun. Yarin kalp atisi duycaz insalah. Daha once 9 haftalikken kalbi durmustu kurtaj olmustum. Bu sefer kucagima almayi nasip eder Rabbim insallah
TurgutA Busra_arya benimde boyum 1.58 kilom 58 kilolu hamile kaldim ama saglikla gelsin baska bise istemem:)
hndgkct Merhaba kızlar bende 7 haftadayım ama dün den beri ishal gidiyorum sizlerde de böyle bir durum oldu mu anlamış değilim bir sıkıntı olmaz herhalde değil mi patates haşladım muz fln yedim nasıl geçer bilemedim 🤔
Kavrlms16 hndgkct kalbi durduğunu anliyomusun peki kontroldemi belli oluyo bende çok korkuyorum Allah'ın izniyle bebeğini alırsın inşallah kucağına
hndgkct Kavrlms16 yok hiç anlamadım canım gittiğimde doktorum dedi çok zor bir durum Allah’ım kimseye yaşatmasın 🙏🙏🙏