Slinn Solitoo ben daha dün aldım bulunduğun yerde tatbak tatlıköy gibi tatlıcılar varsa orda var güzel yapıyorlar. Bimde yüzbirde de var ama
Kubrannmeleg Solitoo canim balikesirliyim ama suan balikesirde degilim olsam gonderrirdim emin ol😊 ama bi kac hosmerimci var arayip rica etsen gonderirler bence
baby10 Solitoo ahh canm bende balikesirdeyim de😄 burda her yerde rahat bulurmuşsun da sen de çok uzak missin la hosmerime 🤩
Solitoo Slinn onlar var canım söylediğin tatlıcılar yok eşim işten çıksa bakıcak umarım vardır yoksa patlıycam valla😁
SelmAlper Solitoo canımmm yaaa keşke bizim burada yani balıkesirde olsaydın adım başı her yerde var zaten buraya has hem taze bir şekilde markettekiler taze olmayabilir ama idare ederler 😋😔
Solitoo SelmAlper ayy keşke babam orda geziye gitmişti ordaki teyzeler paketleyip vermişti sürekli yapılıyormuş ☺️ Çok güzeldi
Solitoo Sermec ya benim canım çekmese kocamın canı çekiyo gece yarısı et köfte yaptırıyo onlar yüzünden 😄
SelmAlper Solitoo aynen aslında internetten araştırsanız sipariş üzerine kargo ile yollayan yerler var diye biliyorum 🤷♀️