Saadetkaan Solitoo gecen benimde aklima geldi esime soylesim saolsun bulmus migrostan 15 tane almis bi tanesini bile ona vermedim pismanmiyim tabiki hayir😂😂😂seni cok iyi anliyom olsada yesek
ballicoreklerim Solitoo keşke yakın olsaydık burda vardı vala 😔 üzüldüm şimdi bi de mandıralara baksanız canım oralarda da oluyor
CanselMayis Valla özendim şimdi 6 aylık hamileyim ne aşeriyorum ne başka bişi yok tık yok bende isterim canım bişi istesede millet sırf benim için kalkıp o seyı bulup getirseler ama nerdeee bende mi sorun varr ne ar anlamadım 🤣🤣
Solitoo Tubaaa-91 ya iyiki varsınız eşim bakıcak yine bulamazsa vana gidicek orda muhakak vardır büyük yer🙏🏻Çok sağolun
Kubrannmeleg Solitoo canim balikesirliyim ama suan balikesirde degilim olsam gonderrirdim emin ol😊 ama bi kac hosmerimci var arayip rica etsen gonderirler bence
Solitoo Kubrannmeleg canım ya çok sağolun eşim yarın yine bakıcak olmasza Van merkeze gidip bakıcak 🥰
Tubaaa-91 Solitoo bulamazsan bana ulaş ben gönderirim seve seve Balıkesir Bandırma da oturuyorum 😘 hiç sorun değil