Solitoo Kızlar 2 gündür canım aşşırı höşmerim çekiyo hayatımda bikere yedim internetten baktım yapabilirmiyim bilmiyorum güzel yapan varsa bana tarifini verebilirmi yada hazır satılıuomu nasıl bulurum yardımcı olursanız çok sevinirim ☺️
Melegimm19 Solitoo geçen benimde canım çok çekti migrosta buldu eşim canım hazır paketli tabi yerindeki gibi taze gibi olmuyor ama en azından iyi geldi😊
Hulyarsln Solitoo sizin canınız çekerken başlığa yazıp başkalarınında Çekmesine sebep olmasaydınız daha iyi olmazmıydı 👋
Sermec Solitoo ahh ahh ben o masterchefi izlerken canım neler neler cekıyor ama izlemekten alıkoyamıyorum kendımı 😁
Mebos Solitoo canım bimde satılıyor alabilirsin peynir helvası eşimde Edirne keşanlı oraya giderken yol üzerinde durup yerinden alıyor çok seviyor kendisi burda mecbur bimden alıyor
baby10 Solitoo ahh canm bende balikesirdeyim de😄 burda her yerde rahat bulurmuşsun da sen de çok uzak missin la hosmerime 🤩
Pileli Peynir tatlısı dedikleriyse höşmerim a101 de var, ben de tadını bilmem etmem. Dün merak edip almıştım.