Duygu19031903 Marayy canım stres hiç bitmiyo olmadı olucak mı olsa bak 29 haftadayım sancım çıkıyor. Çok zor yani hamilelikte beklemekte
Ozlemclk52 Marayy bize saat bile demedi kuzu sadece günleri yazdı onları yaptık dahada denemedik tutarsa her şekilde tutar napalim😏
Marayy Deletedmom2224 afedersiniz iliski esnasında yumurtalıklarıma sancı çok vurdu çok ağırdı catladıgını o ageıyla hissettim diyebilirim
Deletedmom2224 Marayy o catladigi için değildir bence iğnenin verdiği hormon dan kaynaklanıyor çünkü aynısı bende de oldu ama tuttu yani. O yüzden öyle şeyleri pek onemsemeyin
_kubranurr_ Marayy 10 dk hafada tut gece bırlıktelık olduysa sabah dusunu al hemen kalkma aya ben öyle yaptım dırek uyuyrdum hand olsun allah tatırdı🤗 saglıklı kucagımıza almahı nasıl etsın ınsallah
Tgb2310 Marayy ayaklarımın altına çamaşır sepetini koydm 15-20 dk bekledim bi saatte yatak ta yattım hemen kalkmadm
Marayy Ozlemclk52 haklısın canım çok gergin bi şekilde oldu valla benim de umudum gitti ama insallah bu ay mucizem Benin’le okur
Marayy Deletedmom2224 sizin iliski nasıl olmustu iğneden sonra peki kaç dk ayaklarınızı havada tuttunuz
Deletedmom2224 Marayy hiç tutmadım hatta hemen kalkıp tuvalete gittim yani dediğim gibi böyle şeyler önemli değil aksine ne kadar dikkat ederseniz o kadar olmuyor
Marayy Deletedmom2224 haklısınız bende kalktım Pazar’a gittim yarım saat sonra pazarlıkları taşıdım insalalh olur
dfnomr Ozlemclk52 canim ben 14.gun cok cok silik cizgi gordum kan verdim 14 cikmisti emin olamayip 16.gun tekrar verdim 68 e yukselmisti su an 11 haftaligiz sende bekle erken yapmissin insallah bebegin seninledir