DiplomaliEvHanimi Benegimin kurtaji olmamis olsaydi suan 36.haftamdaydim ama malesf kasim annesi deilim 😞. Allah hepinize tek avazda nasip etsin❤️
Asli22irm tugbadm yani dayanılmayacak gibi bi agrı değil sancın geldiğinde ılık duşa gir ben öyle yaptım hem vücut esniyor hem daha çok açılıyor şiddetli karın agrısı gibi düşün
Eceyavuz Sedakara bekle biraz daha.. ben hem özele gidiyorum hem bezmialem hastanesine devlete.. özel de ki yarin bekliyor sezeryan için.. Dün devlete gittim 41 e kadar bekleyebilirsin olma dedi bana
Sedakara Eceyavuz suni sancı istesem olurmu 0 acılmayla acaba ins haftasonu dogar artk kızım ınat etmez
Zeynep_adem58 Krdlnyldzn7 ayniyiz seninle son 11 gun ama ne zmn gelecek bilmiyorum Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Asli22irm tugbadm Evt sancım sancım geldi gece gitmedim bilerek evde iyice çektim gece boyunca sabah oldu ılık duşa girdim kanamam geldi hemen gittik Doğum başlamıştı sende hemen gitme gitsen orda famevbur açılmasını bekleyeceksin
Gizoo Asli22irm 38+2 yiz bugün kontrolde hafif kasılmalar çıktı rahim ağzı kısalmış doktorumuz haftaya gelir muhtemelen dedi bakalım hayırlısı 😍