Asli22irm tugbadm Evt sancım sancım geldi gece gitmedim bilerek evde iyice çektim gece boyunca sabah oldu ılık duşa girdim kanamam geldi hemen gittik Doğum başlamıştı sende hemen gitme gitsen orda famevbur açılmasını bekleyeceksin
tugbadm Asli22irm anladım canım erken doğacak gibi hissediyorum başı aşağıda kaşıklarıma çok baskı yapıyor o yüzden hani önceden belirtilerin oldumu hiç
Semooshh Asli22irm 27gün kaldı 🥰 28kasım gösteriyor doğumu program güne gün ilerliyoruz. Kasım bitmeden gelir inşallah 🥰🥰🥰🥰🥰Bi 10güne gelse ne güzel olurdu 😁😁
Ahorha Irem1317 Bana hiç öyle demedigayet iyi dedi 🤔 Ama mantık olarak artık her hafta ortalama 250 gr alsa 36 37 38 3 kilo oluyor zaten Normal doğum istiyorum zaten kısmet olursa Birde Bu hafta muz ve yumurta yemeye dikkat ettim bakalım 3 olur inşallah
Asli22irm tugbadm Önceden ayına girdiğim de sancım olurdu ama geri giderdi şimdi de öyle 10 gün var Yok sancı geliyor bi kAsılma oluyor geri gidiyor
Seydaktepe Asli22irm Son 3 ama ne gelen var ne giden. 2 kasım yani yarın doğum günüm bir de. Bir mucize olup bu gece doğuma gidebilirsem ne güzel olurdu 🙈
Mrydrd Badevehande bende ole son 27 günümüz kaldı nasıpse normal doğum gibi görünüyor 36+1 olduk bebegımın kılosuna doktorum az dedı 33 haftalıkken 2.100 grmdi şuan 2.400 olmş sizce normalmi?
Asli22irm Mrydrd bol bol muz süt bal kaşar peynir ye benm bebeğin kilosu çok şükür iyi gidiyor geçen hafta grip olmuştum hiç bşy yemedim Bunlardan başka çok fark etti yine de