Bsecill Sedaahmetpr o zaman azcık yiyin bence çünkü çok fena yapıyor insanı yediğime pişman olduğum zamanlar olmuştu 😞
Seda_123 Sedaahmetpr Etsiz olduğu sürece sorun olmuyor Benim hamileligimde ilk aşerdigim şey çiğ köfte ayda 2 3 defa yiyorum
zelis63 Sedaahmetpr ben yedim bişey olmadı hemde çiğ etli bende urfaliyim etsiz olan çiğ köfte değildir ki 😅 kuru köftede her hafta yerim etsiz olani
MelikeAkin Sedaahmetpr ooo haftada 2 kere fslan yiyorum ne alaka internetjn dedigi herseye inanma ve arastirma. Sadece hamilelikte kabizlik oldugu icim cig kofte zararli diyo doktorlar cok fazla yemeyin diyor.
Mervemm Sedaahmetpr zehirlenme yapsaydı ben ölüydüm şuan hamilr kaldim 7 ,8,9 haftaya kadar hep yedim haftada bir garanti cok şükür bisey olmadi etli yeme sadece zararli
MelikeAkin Mervemm aaa o zaman senin bunye olarak zararli bebis istemiyor vucutta demekki o yuzden ishal yapiyor seni cok ishale cikmakda kotu dikkat et yinede
MerveEliz Sedaahmetpr aynen orasıda etsiz yapıyor. Ben ordan da çok yedim bir sıkıntı yaşamadım çok şükür🙏🏻🥰
Mervemm MelikeAkin yok Kiz aci ya ondan aci ne zaman yesem öyle ama çiğköfte kabix yaptiginj ikk burda duydum
Nalannnnnnnnnn Sedaahmetpr gebelik zehirlenmesini bilmem de ben baya yedim makatim yanıyor fena halde tobe ettim uzak.dur 🙈🤭
begumseker Sedaahmetpr etli çiğköfte için geçerlidir belki de o okuduğunuz. Dışarıda satılanlar zaten etsiz olduğu için sıkıntı yok ben de yiyorum 😅😋
Lilensa Sedaahmetpr çiğ ürünler zararlı ben hamile olduğumu bilmiyordum midye ve çiğköfte yedim bir kaç kez hemde bişey olmadı tmm zararlı ama ölümcül değil yaa
Essem Sedaahmetpr doktorum etsiz olmasi kaydıyla yiyebilirsin demisti ama ben yine de yemedim tereddüt ettigimden