Senmerve Sedaahmetpr ye canim afiyetle ben hamile oldugum gunden beri hep yiyorim bazen gunde 3 tane yedigim bile oldu cok sukur simdi 36 hafta 1 gunlugum
Mucize_istiyorum22 Sedaahmetpr etsiz ye birşey olmaz bizim burda çok güzel yaparlar doğduğu yer bura 😜ben yerdim her canım istediğinde mide yanması dışında problem olmazdı 😉
Derin_Demir Sedaahmetpr canım hiç araştırmadım ama ben yaklaşık 4 hafta çiğ köfte tükettim çok şükür bebişim sağlıklı 😊
_busra Sedaahmetpr benim ilk aylarda yiyebildiğim nadir yiyeceklerden biriydi. Bulantımı bastırıyodu valla ben çok abartmamak şartıyla yiyodum. Etsiz olduğu sürece bence çok sıkıntı olmaz 😊
Yaseminpinar Sedaahmetpr Ben birden fazla kere canım istedikçe yedim. Etsiz olanlardan Oses falan yiyebilirsiniz tadımlık temizse.
Cigdem30 Sedaahmetpr ben hamileligimin baslarinda cok yedim dişardan canim cok istyordu bir skntı olmadi
Meyra61 Sedaahmetpr basur sıkıntınız yoksa gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz ben 37 .haftamda hala yesemmi diye düşünüyorum kuzenim emzirirken yemişti bebişte gaz yaptı diye sıkıntı çekti o zaman zaten yiyemeyeceksiniz ölçülü olarak yiyebilirsiniz
Sahnurmustafa Sedaahmetpr ben yedim hiçbir şey olmadı 26 haftamdayım 12. Hafta gibi yedim acıyı çok seviyorum ve şimdi de sürekli acı tüketiyorum acaba zararlı mı bebeğe
DEF Sedaahmetpr ben hergün etsiz çiğ köfte yiyorum ne sakıncası olabilirki bulgur ve baharat resmen yani Etli olmadığı sürece bi sakınca yok bence
Minnosizmmm Sedaahmetpr canım o etli olan için sanırım çünkü benim eşim her hafta yapar bende güzel güzel yerim. Kısır veya mercimekli köfte de aynı mantıkla yapılıyor
Kubuuu1 asli_kerem etsizini yapın ben yumurtaliyi da çok severim mutlaka biliyorsunuzdur ama iki kere etli de yedim doktorun haberi yok tabi minik porsiyonlar halindeydi 🤭🤭
asli_kerem Kubuuu1 yumurtalıyı eşim yemiyor malesef. Arada domatesli köfte yapıyor valide tatmin olmaya çalışıyorum ☺️ Urfa gelini olmak bu açıdan çok keyifli değil mi 🤪
Solitoo Sedaahmetpr canım hamileliğimin başından beri yiyorum hâlada yiyorum hiç rahatsız olmadım düşük riskim olmasına rağmen🤷🏼♀️
Kubuuu1 asli_kerem ben her türlüsünü seviyorum 😂 zaten çok severdim öyle tatları kayınvalidem de sağolsun sevdiğimi bildiğinden yapınca hep gönderir 😂😂 bana domateslisi de aynı tadı veriyor ☺️