Deletedmom00180 Ayse08emre al benden de o kadar bende her canım çektiğimde yiyorum😁 allaha şükür bir zararını görmedim daha
Derya6121 Sedaahmetpr benımde canım cekıyodu evde kendım yaptım. Dısardakılere asla guvenmıyorum kac gunluk onu bıle bılemıyorum
Gulsevm Sedaahmetpr ben etsiz olandan her hafta yiyorum acısız doktorumda yasak yada yeme diye birsey de demedi 🤔🙄
begumseker Essem hepsi katıyor mudur bilemem tabi. Ama adı sanı duyulmuş yerlerden alıyoruz biz de belgeleri filan asılı oluyor duvarda sağlıkla ilgili. Artık kandırıyorlarsa da günahları boyunlarına 🤗
Ftmrmzn Bende 9 haftalik hamileyim simdi yedim geldim daha canım çok çekti o sesten inşallah etsiz yemisimdir sormayı unuttuk cunku
Zumrakizinannesi Sedaahmetpr kız öyle bi durum olsa bana olurdu Sadece hamileliğin ilk aylarında yiyemedim bulantıdan kaynaklı ama hamileliğim boyunca çok Yedim ama tabiki etsiz . Zararı yok ama kabız yapıyor Biras ona da yürüyüş ve su
Yazey Sedaahmetpr benm doktorum çiğ et türünden salam sucuk sosis vs. Yasakladı çiğ köfteyide etsiz yiyebilirsiniz demşti
Cemre20 Sedaahmetpr gastrit ve reflü olmasa yerdim ama hamilelikte mide yanması çekmek bulantıdan daha kötü yiyemiyorum 😩
Deletedmom133 Sedaahmetpr atsız abartmadan az az ye canım birşey olmaz ben 2 3 haftada bir yedim 9 ay boyunca
Cmrnr Sedaahmetpr valla 9ay boyunca yedim hiç bişicik olmadı cok şükür hatta ilk çigköfte aşermiştim ilk hamilelik ayımda olmayınca olmuyor bazı seyler
Bsraermis8 Sedaahmetpr ayy bende yedim valla çokta canım cekiyodu. Şok ta paketli var toz halde. En azından siz yogu uyorsunuz tadı da çok güzel oldu valla isterseniz bı bakın derim . Dışarda yapılan dan iyidir
Semooshh Sedaahmetpr en çok sevdiğim ve yediğim şey 😁 Bi zararı olmadı şükür Herşey kararında güzel. Abartmamak kaydıyla ye tabi ki