Ayse1995 @ozgnur benimde adrt sancısı gibi sancm oluyo canım kasklarmda karnımda belim de ağrıyo normal diyo doktor sıkıntı yok diyo
hndgkct Deletedmom0083 aynen canım daha var♥️ Hayırlısı olsun kuzum inş herşey yolunda gider 😍 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
Deletedmom0083 ozgnur vala uykuyu çok söylüyorlar ama bende uyku çok yok gece falan hemen uyuyorum ama gün içinde hiç uykum yok neden acaba bende mi sorun 🤷🏽♀️
Deletedmom0083 eminee0707 @Ayse1995 bende de sancı var hasta olucam sanıyorum korkuyorum, özellikle hapşırdığım zaman karnıma bıçak batıyor sanki 😏
ozgnur eminee0707 @Ayse1995 @Deletedmom0083 insan burdaki olumsuz postları okuyunca sürekli tedirgin oluyor keseyi görene kadar diş gebelikten korktum görünce rahatladım şimdide boş gebelikten korkuyorum sanırım hareketlerini hissedince rahat edicem 🙈
hndgkct ozgnur kuzum kasık ağrısı sanki adet olucakmış gibi ağrı oluyor ara ara bu normalmiş benim de doktorum öyle dedi birde halsizlik oluyor bazen uyku hali gibi başka da belirti yok bende şuanlık 🙏
ozgnur hndgkct kafamı koyduğum yerde uyuyup kalıyorum bir de aferdisin sürekli bir gaz var hamilelikle ilgisi var mıdır acaba dün doktoruma sormayı unuttum
Ecrinbzkrt eminee0707 cnm inş duyarsın hersey gonlunce olsun sıkma sen canını ben 9.haftama kadar bekledım ama kesem buyuyp bebek olmayınca kurtaj olmustum gec döllenmedır senınkı
Ebru_Cakir Mrb kizlar biz henuz cok yeniyiz 5+5. gundeyiz doktor haftaya gel kalp atisina bakalim dedi bekliyoruz benimde kasiklarimda ağrı oluyor adet olacak gb birde gaz sancim oluyor cok cabuk aliyor vücudum soğuğu..🤔🤔
Ayse1995 @ozgnur bende aynı vallaha canım kötü seyleri okuyunca bide rüyalarıma giriyo ya o kadar ki etkileniyorum korkuyorum😐