baharclk 1PrensAnnesi Yoruma tesadüfen denk geldim şekerin belirtisi sık idrara çıkma ve tatlı isteğini bastıramama=ben 😣😣😣 sülalemde şeker var doktorum dikkat et demişti acaba bendede mi var 😐 ben hamilelikten öncede şüpheleniyodm yemek yesem 2 saat snra yine acıkıyorm diye. Hamileliktede böyle belirtilerim oldu işte 5 dkda bir tuvalete çıkarmı insan
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Ama kemiğe yapıyorlar diye duydum hatta böyle bi acı yok filan diyenler oldu... Dur bakalım ben yine çok korkuyorum iğneden ama duruma göre olabilir acımıyor madem🤔
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Aynen cnm ben 18+2 haftalığım henüz 😞 Yarın bi sorayım o zaman Ne yapıcaksa yapsın en azından şüphe varsa yükleme yapana kadar ona göre diyet filan verir
pamuksekerinannesi baharclk Valla tam bilmiyorum ama sanırım ilk önce şeker yüklemesi yapılıp ondan sonra kan alınıyor diye biliyorum.. Açlık tokluk nasıl yapılır hiç bi bilgim yok ama [bilinmeyen] daha önce yaptırmış? Bize en doğru cevabı sanırım sen verirsin cnm🤗 [bilinmeyen]
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Ay muhteşem birşey bide ilk sen görüyosun bebeğini 😍 9 ay taşı karnında ilk babası görsün olmaz bizim hakkımız 😂
baharclk pamuksekerinannesi Şeker yüklemesi zatn yapılıyoda gebelik şekeri için hani şimdi baktrmak için ddm normalde şeker varmı diye. Arkadaş cevaplasn bakalm 😊
pamuksekerinannesi baharclk Aynen Valla bende merak ettim🤔 Gebeliğin rahatı olmaz derlerdi de bu kadarını tahmin etmezdim biri bitiyor biri başlıyor mübarek😞 Neyse halimize bin şükür yine de🙏
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Hahahahhahaha Allah iyiliğini versin 😂 Bende dedim izin verirlerse girermisin diye önce girerim dedi sonra yok yok girmem dedi😂 Tepkilerimden korkuyor olabilir..
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Bizim ki yok yok dedi dur bende detaylı sorarım neden girmiceksin diye🤔 Ama gerçi girmesin şimdi düşündüm de çok kestin şurayı da dik bebeğe dikkat edin bilmem ne konuşur karışır herşeye 😂😂😂😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ☺☺☺ Zariftir annesi zerafeti için sakindir kuzum miskin nedir ay deme öyle🙂🙂🙂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Sen hep bize enerji veriyorsun teyzesi evet çok zarif çok kibar benim kızım 😍😂
1PrensAnnesi baharclk 4 hafta sonra haftan giriyo cnm yaparlar yükleme testini için rahatlar ama o zamana kadar şekerli şeyleri ve pirinci çok tüketme hani şekerin yoksa bile faydasını görürsün inan 💕💕💕 allah korktuğunu uğratmasın
Seydaeksi pamuksekerinannesi geçen gün gittim doktora şeker yüklemesi istememişlerdi benden açlık tokluk baktılar sadece.. gebelik şekerinde durup dururken aniden çok fazla acıktığını hissedersin miden kazınır bi anda yerinden kalkamazsın tansiyonun düşer dedi bunlara dikkat et dedi
pamuksekerinannesi Seydaeksi Bende aşırı acıkma olmuyor yemesem saatlerce acıkmıyorum sırf bebek aç kalmasın diye yiyorum.. Tansiyon Benimde normalde hamilelik boyunca hep 9-6.. Sadece geçenlerde 13-9 a yükseldi sitrese bağlı olarak... Bakalım bana Ne dicek İnşallah çıkmaz🙏
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Hahahhaa benim ki öyle yapsa zıkkım ye der 1 hafta surat asardım ben orda Canımdan can çıkarıyorum sen yemek düşünüyorsun diye 😂