pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Sen hep bize enerji veriyorsun teyzesi evet çok zarif çok kibar benim kızım 😍😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ay cnm benm ne güzel size enerji verebldğmi bilmek😍😍😍 sende bi o kdr bzi mutlu ediosn
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Baksın aynen.. Bende alışırım herhalde canım bebek iyi olsun da gerisi hiç mühim değil çok saol desteğin için cnm benim🤗
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Ay bende yemem hoşaf filan ama aç olunca demek ki o hoşaf ballı börek gelir 😂
pamuksekerinannesi Seydaeksi Bende aşırı acıkma olmuyor yemesem saatlerce acıkmıyorum sırf bebek aç kalmasın diye yiyorum.. Tansiyon Benimde normalde hamilelik boyunca hep 9-6.. Sadece geçenlerde 13-9 a yükseldi sitrese bağlı olarak... Bakalım bana Ne dicek İnşallah çıkmaz🙏
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Hahahhaa bende şimdi dışardan bişey kolay kolay yemiyorum anca canım çok isterse yerim diyorum.. E zaten midyeydi kokoreçti ciğerdi yasak😞 Doğurayım ertesi gün çilingir sofrası kurcam diyorum 😍😂
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Aaaa yeme kız ben geçen canım çok istedi de bi dilimden bile küçük pastırma yedim.. Bana sakatat şarküteri midye dip balıklar çiğ et yasak dedi diye ağzıma sürmüyorum artık... Ancak çok canım çekerse tadına bakıp bırakıyorum 😞
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Aynen öyle canım kuzucuklarımız iyi olsunlar da onlar için herşeyi yaparız 😍🤰🏻🤱🏻
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Burdan güzel bir dost kazanabileceğim aklıma gelmezdi.. İyi ki üye olup tanımışım seni kızımın tatlış teyzesi,paşamın güzel annesi🤗❤
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] aynen tatlım çok cnm çekerse azıcık yiyorum ama kokoreç hiç yemedim şahsen çünkü onu elimden kimse alamaz😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi vallahi ya benimde gelmezdi kimseye güvenmezdm ama sen sardın beni💙💙💙 meleğin annesi olunca kalbim ısındı işte 🎀 pembe pamuk şekerin güzel annesi🌸
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Aaaaa gideyim kız sen önceden arar uyarırsın çeyreğinde çeyreğini yap diye 😂
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Hahaha bence ben doğurduktan sonra gideyim seninde doğurmanı bekliyim patlayıncaya kadar yiyelim 😍😂
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Çengelköy kokoreççisine gidiyorum ben normalde manyak güzel yapıyolar😍 Ben iki yarım yiyorum yanında da turşu aman Allah’ım Vallahi aşeriyorum kız 🙈😂
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Denerim tabi ki İnşallahhh Eminim enişten de güzel yapıyodur🤗 Yeri nerde tam olarak?