1PrensAnnesi pamuksekerinannesi bak yine gerildi☺ Çıkmıcak kimsede gazaba kalmicak rahat ol kuzum💕💕 minnoşu düşn yarın ne tatlı harekt edecğni düşün
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Aynen kuşum ya yine gerildim kendi kendime 😂 E bari giderken yiyim çikolata bide bugünden vişne suyu yapcam aklımda😍
pamuksekerinannesi TubaKorkmaz Hahahahhaha acuka neymiş ilk defa duydum😂 İnşallah canım ben bu ara zaten herşeyi abartıyorum 😂 Piskolojimi bozdular 😒😂
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Kıyamam ya gel ben sana yapayım acuka 😂 Hala ne olduğunu anlamasam da çaktırma🤫🙈
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Aynen normalde de Allah’tan normal insanlar gibi tuz tüketmiyorum hele tavuk ve et yemeklerine bi damla bile koymuyorum o yüzden rahatım Tatlıyı da hayatımdan çıkarıp 90-60-90 giriyomuşum Doğuma 😂
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Tamam tatlım zaten yeni yeni ev hanımı olmaya başladım bi turşu kalmıştı yapmadığım senin için o topun altına da girerim 😂
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Yok be yavrum Ne Maşallahı 4.5 aylık hamileyim ama görsen 7 aylık göbişim var🙈 Kilo çok almadım ama Allah’tan🙏
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] 1.5 senelik evliyim ama hep çalışıyordum hamile kalmadan 1 ay önce ayrıldım işten.. O yüzden normal yemek yapıyordum börek yapmayı yeni öğrendim mesela🙈😂
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Aynen canım zayıf olunca hemen göze batıyor göbiş..İçinde bebeğim var ya seviyorum artık göbişi😍
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Hey Maşallahh😍 Ben Malatyalıyım ama kendi yöremizin yemeklerini bile yapamıyorum zavallı kocam Ne koysam önüne yiyor 🤗 İsterse de yemesin aç kalır 😂😂
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Kız ikinciye hamilesin normal yani... Ay hafif hafif hissetmeye başladım ölüyorum bitiyorum muhteşem bişey😍💕
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Ahahhaha yok yavrum yapıyorum Valla bide elim lezzetlidir yani Allah için🙈 Ama işte mesela gün yapsam yapamam çünkü öyle şeyler bilmiyorum kısır kek ne bileyim öyle şeyler yapamıyorum hiçte denemedim🙈
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi İnşallah kuzum ya son iki gittiğimde uyuyomuydu neydi hoplayıp zıplamadı😞 Üzülüyorum onu öyle sakin görünce yarın tüm sınırları zorlucam oynamazsa da artık miskin olduğuna inancam😂
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Aynen bide tam tekme atsa herkes anlatıyor benimkide artık atsın diyorum 😂
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ☺☺☺ Zariftir annesi zerafeti için sakindir kuzum miskin nedir ay deme öyle🙂🙂🙂
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] İnşallah canım ya bakalım yolu yarıladık.. İlk başta kalp atışı sonra cinsiyet sonra da hareketleri diyoruz🤗 Hep bi merak içinde olmakmış annelik💕
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] İnşallah gerek kalmaz insilüne ve düşer şekerin🙏 Bende sık acıkma ve kilo alma yok🤔 Senin kaç haftalık canım Ne zaman test yaptın?
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Tatlım benim plesanta aşağıda olduğu için henüz belli değil... Eğer çıkmazsa sezeryan yapmak zorundayım.. Çıkarsa da cesaret edersem normal çok istiyorum🙏 Senin normal mi olcak sezeryan mi?
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Aman sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil ben normal çok istiyorum ama hem cesaret edebilir miyim bilmiyorum hemde nasip kısmet 🤷♀️
pamuksekerinannesi [bilinmeyen] Aaaaa epidural mı yaptın? Ben iğneden çok korkuyorum canın acımadı mı😞