Mommy34 Bende melek lina düşünüyorum 😇 ama lina ismini koyan bir çok kişi var aynı dönemde okuyan bir sürü lina olacağını düşündüğüm için ikinci ismi de olsun istedim 😊 Lina lar nasıl çocuklar oluyor acaba 😊 mızmız olmasın da 😃
Alarasel Bnm kuzum doğdu Allaha şükür hrpiniZe hayırlı doğmlar Allah sizede nasip etsn doğm hikayrmi okuyablrsnz bu arada🙈😍❤️ Minik sincabımın ismi Almina❤️❤️❤️
Kismetmira Eylemmmmm yaa daha hamile olmadn ince aklimaydi çokta beğeniyorum etrafimdqkilere diyince çok begenmiyolar
Kismetmira Eylemmmmm yaa daha hamile olmadn ince aklimaydi çokta beğeniyorum etrafimdqkilere diyince çok begenmiyolar
esraalageyik FerayeA Ayrımcılık değil, ırkçıyım. Yani olması gerekeni yapıyorum aslında garip gelen ne anlamadım. İrdelemiyorum. Arap isimlerinin koyulmasını hoş karşılamıyorum sadece. Herkesin kendi hür iradesi tabi..
FerayeA esraalageyik ne güzel dedin herkesin kendi hür iradesi.. Irkçı olmanı kabullenmen de güzel birşey tabi. O senin tercihin. Bende türküm ister çocuguma türk ismi ister arap ister başka bir kökenli isim koyabilirim buna benim hür iradem. Bence sen kendi kökenini araştırmanı tavsiye ederim tabi inancın varsa herkesin kendi tercihi...
Esmayusuf33 FerayeA esra sen olaya nerden bakiyosun arapca kuranda gecen isimler musluman ulkesinde yasiyorsun ya tatlim buarada esra ismide arapca kokenli🤣🤣🤣🤣🤣 esraalageyik
Smeyraaa Aslikagan cinsiyetini bugün ögrendim kız diye icimden geçiriyordum ama oğlum olucakmış 🥰 Kızım olsaydı beren ada koyucaktım hayırlısı artık yada asel liya ikisinide cok beğenmiştim 🥰
Yagmur_9458 Aslikagan Sedef cok güzel isim 😍Bizde bugün karar verdik kızımıza Adasu ismini koyacaz insallah 🥰
Sevde25 FerayeA çok güzel dediniz👏🏻 arapça olunca zoruna gitmiş niyeyse🙄 ingilizce olsaydı çok cool duruyo derlerdi o zaman ırkçılık yapmıyo kimse ama