Meteannesi Ayy bende ikinciye hamileyim bi oğluşum var ikincim kız olursa inşallah daha belli değil ama ben güneş koymayı düşünüyorum 😁 14 haftalığım cuma cinsiyet için gitcez hayırlısı inşalah 😊
FerayeA esraalageyik Düşünce ve fikir özgürlüğü diye bir şey var. Size zorla kullandırtmıyoruz heralde. Çoğu türk ismi olarak bildiğin isimlerin kökenini araştırmanı tavsiye ederim. Gereksiz ayrımcılığınızı kendinize saklıyım lütfen 🙏
ebrukavi-19 esraalageyik benimde en çok istediğim isim 2. Çocuğumda kız olursa kesinlikle umay koyucam
HaticeNehir hacerpamuk 28 haftalığım cnm mira yı eşim çok istedi daha evlenmeden önceden koydu... nehiri de ben daha hamile değilken rüyamda sürekli nehir adında kızım olduğunu görüyordum öyle karar verdik 😊
hacerpamuk HaticeNehir bende 34 haftadayım mirayı eşim istedi 😂😂😂 nehir de isim ararken beğendiklerimiz arasındaydı nehir mira ya karar verdik uyumlu bulduk 😀
esraalageyik FerayeA Ayrımcılık değil, ırkçıyım. Yani olması gerekeni yapıyorum aslında garip gelen ne anlamadım. İrdelemiyorum. Arap isimlerinin koyulmasını hoş karşılamıyorum sadece. Herkesin kendi hür iradesi tabi..
Sevde25 FerayeA çok güzel dediniz👏🏻 arapça olunca zoruna gitmiş niyeyse🙄 ingilizce olsaydı çok cool duruyo derlerdi o zaman ırkçılık yapmıyo kimse ama
Esmayusuf33 FerayeA esra sen olaya nerden bakiyosun arapca kuranda gecen isimler musluman ulkesinde yasiyorsun ya tatlim buarada esra ismide arapca kokenli🤣🤣🤣🤣🤣 esraalageyik