juliya Aslikagan ben 32 hafta artik isim olarak ALİSA dusundum daha sjmdilik ama baya bi tartismalar var evde cunki esim rahmetlik annesinin ismini veemek istiyo kizima bense istemiyorum.
Dilan_D Aslikagan benim büyük Kızın ismi Elvin şimdi doğacak olan kıza da Elizan koyacağız inşallah 🥰❤️
Seymanur0707 Aslikagan Ayşe Afra 🌸 olacak kızımın adı. Zeynep ismi de güzel . Hümâ,Minâ,Mevâ bunlarda seçeneklerimizde vardı.
Kismetmira Eylemmmmm yaa daha hamile olmadn ince aklimaydi çokta beğeniyorum etrafimdqkilere diyince çok begenmiyolar
Kismetmira Eylemmmmm yaa daha hamile olmadn ince aklimaydi çokta beğeniyorum etrafimdqkilere diyince çok begenmiyolar
Eylemmmmm Kismetmira bende daha hamile olmadan önce istiyordum aynı şekilde benim etrafımdakiler de beğenmiyordu 😏 şuan hamileyim oğluşum olucak adı da Yusuf Ali olucak inşallah 🥰
Aslikagan Bebekannesimm 30 haftalık olduk canım hala kız bizimki detaylıdan sonra değişmez diye düşünüyorum ama sen yine 24. haftanda felan sorup öyle başla alışverişe
Bebekannesimm 5 yaşında oğlum var icim den hep kız geçiyordu 20 haftamizda kadar göstermedi detaylı da erkek dediler daha umidim kesilmedi bi
Bnbalik Didi6 herkes o kadar bilindik aynı isimler takıyor ki resmen şimdi aynı senenin çocukları aynı senenin isimleri hep farklı olsun istedim
Mstiskaya Allah nasip ederse Elif koymak istiyoruz. Elif gibi doğru olsun dik dursun ömrünce benim güzel kızım 🤲