Beyzanurlina Aslikagan hamile kalmadan once isim arıyoduk🤣🤣 kız ismi bulmustuk içimize sınmıstıı ama erkekte zorlandık cok hayla aklımızda yok mesela kızımız olcak mısra lina koyduk😍🙈🌸
Sema12 Aslikagan Seçil Nisa olcak INSALLAAAHHH ismii , derin bence cok guzel eger bi kizim daha olursa derin dusunuyordm 😂❤
Erbualp Cinsiyetimiz henüz belli değil 7 kasım da ögrenicem dr ikili testte cinsiyeti söylemedi bana geçen hafta biraz daha bekleyelim dedi . Kızım olursa Venüs düşünüyorum kesinlikle ☺️
Egncn Nasipse benimde kızım olacak ama bizde hâlâ isim konusunda net değiliz 😊 Eylül Elif Gülce Güneş bu aralar en çok beğendiğim isimler. Gerçekten karar vermek çok zor 😅
BeyzaNeseli Aslikagan bizimde doktorumuz kız sanırım dedi Eylül istiyoruz bizde insallah sağlıkla kucagimiza alalım 🙏🏻🤰🏼
corekotuveannesi Kızımızın ismi hazır ipek olacak inşallah, benim umay da hoşuma gidiyordu ama eşim pek sevmedi ikimizin ortak kararı şimdilik ipek❤
Cido_Cim Aslikagan biz de çok kararsızız. Yurtdışında yaşadığım için kolay söylenebilmesi çok önemli benim için. Favorim Umay ya da Mina. Karar veremiyoruz, isim seçmek çok zormuş 🤓