Esradmr1 Bizde Kızımızın adını Eylül ayında evlendiğimiz için düğün davetiyemize Bir küçük Eylül meselesi yazdırmıştık ♥️ Daha sorna hamile kaldım be kızımız olacağını öğrendik hiç düşünmeden Eylül dedik sağlıkla gelsinler inşallah 😍
Berdogan Bende Zehra nin yanına uyumlu kısa bir isim arıyorum bulamıyorum 5 kasım da sezeryan olacağım hala yok 🤨
ZulemEsra Nermink oysa ne kadar güzel bir isim ya. Bu insanlar üstüne vazife olmayan şeylere yorum yapma konusunda en önden gidiyorlar vallahi. 😂
Busra_2308 Bsraucar 11-12 haftalarda ikili test için gittiğimizde Çok yüksek ihtimalle erkek dedi 1 ay önce farklı doktor göstermiyor Dedi dün de kız olduğunu öğrendik
Bsraucar Busra_2308 Bana 13.haftada kız dedi ve bebeğin pozisyonu cinsiyeti görmek için çok uygundu bacak arası boştu. 14+4'de erkek dedi ama kafam karıştı en iyisi 1 ay sonra farklı doktora gitmek
filiz08 Aslikagan güzel isimler ama eylüller biraz mızmız olabiliyor uyarayım🙈🙈🙈Bende çok düşündüm en son Elvin de karar kıldık şimdilik👍
Hilahila Mrsde05 Halamın kızının adı Meva severek koymuştuk. Ana sınıfında bir kaç arkadaşı Meyva diye dalga geçmiş bıdır bıdır konuşuyordu 4,5 yaşında. Bilginiz olsun 😊