ZulemEsra Aslikagan benim kızımın adı da Adel olacak inşallah. Herkes kalem markası değil mi o diye yaftalasa da anlamı beni çok mutlu ediyor.🌝
Nermink ZulemEsra benğm büyük kızımın adı da Karsu, yok karlısu yok yağmursuyu, karsucuk diyen bile var 🤣🤣🤣🤣 önce sinirleniyordum ama şimdi takmıyorum ben bile bazen karsucuk diyorum(kendisi 4 yaş 1 aylık)
Nermink Aslikagan eylül ismi çok güzel, çevremde olmasaydı bende kzııma koyabilirdim. 2 hafta sonra kucağımızq alacağız inşallah, Reyhan koymayı düşünüyoruz.
ZulemEsra Nermink oysa ne kadar güzel bir isim ya. Bu insanlar üstüne vazife olmayan şeylere yorum yapma konusunda en önden gidiyorlar vallahi. 😂
FerayeA Aslikagan Bizimde bir kızımız olacak İnşAllah 🥰 Zeynep Meva ismimiz :) Size beğendiğim bir kaç isim önerebilirim 😌 Ulya , İclal , Sare , Zümra , Aişe , Ecmel , Vera... Hepimizin bebişler adıyla sağlıklı gelsin inşallah ❤️🤲🏻
burcuisik12 Aslikagan Eylül ayında ögrndim oyuzden EYLÜL ADA düşünüyorum oglumun adı Emir Asaf uyumlu olucak hem☺️
Natlus Aslikagan Eylul ismini bende cok begeniyorum. Ama bende eylul ayinda kotu bir ani oldgu icin koymamistum. Keske olmasaydi koysaydim. Bence cok guzel koyabilirsiniz. Melisa olucak benim kizimin ismi🤲