Elif_murat Canm yaa, unut ol bana da azıcık. Bütün gün dışardaydım yürüdüm ettim. Hatta kasıklarıma falan hafif hafif sancılar vuruyordu. Yürüdüm üzerine. Dün gece de belimde kasıklarımda vardı. Şimdi sanki hamile bile değilim. Öyle bi hissizlik ki anlatamam. Hiç bişey yok. 39+6 idi bugün. Bi anda geliyor mu bu sancı denen şey. Allahımın gücüne gitmesin hakkaten yoruldum gelsin istiyorum. Bu şekilde giderse kilosu daha da artacağı için sezaryene dönecek 😞😞😞
Cnsakf Elif_murat vallahi gerçekten bir anda geliyor ben hiç beklemiyordum dediğim gibi doğmaz bu dedim. Ama bi anda başladı sancılar sonucunda kızım geldi 😌 allah sanada tez vakitte nasip etsin inşallah. Ben son günlerde hurma yedim ve papatya çayı içtim dene istersen
Krdlnyldzn7 Cnsakf gülerek okudum valla , allahom ağalıkla musmutlu büyümeyi nasip etsin . Muhtemelen bende saçmalarım o esnada gibime geliyor 🙈😂 Rabbim Hayırlısıyla biZe de nasip etsin
Cnsakf Krdlnyldzn7 ya eşim hala dalga geçiyor sancılar geldikçe doktora hemşireye ebeye hepimize laf söyledin diye 😂 ama napayım bi şekilde acımı hafifletmeliydim 😂
Hilaleva Cnsakf darısı bana inşallah 38+4 hala tık yok 😞 inşallah böyle bi anda olur bizde yazarız senin gibi Rabbim saglıklı sıhhatli ömür versin 🌼🥰🙏
Berna1907 Cnsakf gözün aydın😍 Rabbim analı babalı büyütsun inşallah🙏🏻 Darısı bana olsun 39+3 daha gelen yok😬 bizim kızın yeri rahat heralde😏
nilaylaylaylay Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün . Çok güzel tarihte doğmuş . Benim de doğum günüm 29 ekim. Ve kimse unutamıyor ay hatırlamadık diyemiyor 😄😄 29 ekim de doğmanın ayrıcalığını ben gibi hep yaşayacak prenses 🙏
Sultan_ MAŞALLAH Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun İNŞALLAH sağlıkla büyüt canım 🤗 Bende şuan 32+1 deyim ve çok heyecanlıyım nasıl olacak ne zaman kaçıncı hafta da olacak diye düşünceler içerisindeyim 🤔 Rabbim nasip ederse bende normal istiyorum İNŞALLAH ilk gebeliğim benim de bakalım nasıl olacak hayırlısıyla Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin İNŞALLAH 👐🏼😊
Cnsakf Sultan_ amiiinn çok sağol canım benim 😇😇😇 allah sanada kolay ve çabuk bir doğum nasip etsin inşallah ❤️❤️
Yegen1412 Cnsakf hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah 😊 şu evde gelen sancılarınız nasıl acaba tarif edebilirmisiniz biraz 😊
Cnsakf Yegen1412 evde gelenler aynı adet sancısı gibi belimden kasıklarıma doğru vuruyordu, ama şiddeti her defasında artarak vuruyordu
Cnsakf Ayse4242 valla o an gelince ıkınma kendiliğinden oluyor hatta tutmak istesende tutamıyorsun. Hayırlısıyla gelir inşallah
Cnsakf Nrcn_ evet istanbul yenibosnada nisa hastanesinde doğum yaptım ve çok memnun kaldım doktor ebeler hemşireler hasta bakıcılar o kadar iyi ve anlayışlı ki insan kendini iyi hissediyor
Ebru0156 Cnsakf hayirli ugurlu olsun canim rabbim korusunn insallah bende kolay ve normal dogum gerceklestiririmm dua et bizede :)
Kuzummm Cnsakf çok güzel bir doğum olmuş. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına. ☺️☺️☺️