Mom07 Nurcin21 38+6 da beklemek normal degil mi 🙄 merak ettim 39 ve 40 hafta var cunku genelde tahmini dogumda 40a gore veriliyor diye biliyorum.
Nurcin21 Mom07 37. Hafta da artık Doğum normal katagoriye giriyor yani bebek doğabilir artık herşeyini tamamlamış durumda ne kadar çok kalırsa benim için o kadar zor olur çünkü bebekler son aylarında haftada 200 gr. Kilo alıyorlar buda normal Doğumu zorluyor
Dlk06 Cnsakf hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 😊 birşeyi merak ediyorum suyun gelmesini tuvalet ihtiyacından nasıl ayırabiliriz ?
Cnsakf Dlk06 vallahi su kendiliğinden akıyor tutamıyorsun sürekli geliyor doktorum öyle söylemişti bana suyumu patlattıktan sonra. Tuvaletini tutarsın ama suyunu tutamazsın akar o demişti
Elif_murat Dlk06 normalde 4 ama doktorum 4500 görmeden sezaryen demiyorum çünkü ultrasonlar yanıltıyor dedi
Cnsakf Nrcn_ ücretler iyi ben Derya Kanza Gül hanıma gidiyodum çok memnun kaldım. Normal doğumda 1500 sezaryen 2.650
Dlk06 Elif_murat şuanlık daha var doğuma ama doktora sormamştm bunu birazda tombişiz biz o yüzden merak ettm 😂
Cnsakf Elif_murat aynen öyle benim bebeğim son kontrolde 3.430 gr gözüküyordu ama 2.850 gr doğdu yani kilosunu çok dert etmemek lazım çatı müsait oldukça normal doğum yapılır
Nalannnnnnnnnn Cnsakf bende tam suan o haftadayim ne ağrı ne sizi benimkide gelmeycek diedusunuyorum ya
Cnsakf Nalannnnnnnnnn bende öyle düşünüyodum ama annesini kandırıyomuş benim yaramaz 😁 seninkide hayırlı zamanda gelir inşallah
Cnsakf Iimran korkulucak hiç bir yanı yok evet sancı çekmesi zor ama inan bana doğumdan sonrası o kadar rahat ki. Herşey bebek çıkana kadar sonra hiç bir şeyi hatırlamıyorsun bile ve en önemlisi doğumdan 1 saat sonra ayaklanıp bebeğine bakabiliyorsun. Hiç korkma 😊😊