Evet kızlar Kasımda beklenen minik prensesim annesinin dualarını duyup 29 Ekimde doğdu 😊 tam 38+6 28 ekim günü artık tüm hayallerim yıkılmış bu kız kasımda doğar diye düşünüyordum çünkü ne nişanım gelmişti nede suyum patlamıştı. Sancılarımda çok düzensizdi hatta yok denicek kadAr azdı. Neyse akşam oldu eşimle otururken dedim hiç bekleme gelmeyecek bu kız azcık üzüldük falan. Elini karnıma koyup hadi kızım bi sürpriz yap falan dedi güldük hatta. Saat 11 gibi yatmaya gittiğimizde bende bi gariplik oldu sancılarım gelmeye başladı ama yine düzenli değildi. 10 12 dakikada bir vuruyordu şiddeti çok yoğundu. Dakika tutmaya başladım sabah saat 4 e doğru bir anda 3 dakikada bir gelmeye başladı ama ben diyorum yok yani olamaz inanamıyorum 😂 eşimde sesime uyandı o sırada dedim anneni ara bi gelsin o anlar. 5 dakika içinde geldi kayınvalidem yazık telaşa düşmüş 😁 neyse dedi hastaneye gidelim eğer yalancıysa en azından biliriz. Hastaneyle ev arasıda 20 dakika falan arabayla. Çıktık yola baktım ben oturamıyorum sancı vurdukça kıvranıyorum ama öyle abartılıcak kadar değil. Dedim yaa sancıların en şiddetlisi böyleyse ben gıkım çıkmadan doğururum 😂 hastaneye gittik işlemler falan filan saat 4.30 gibi beni muayene etti ebe alttan veee dedi ki açılman 5 cm olmuş harika gidiyorsun yatışını yapıcam doğum başlamış. O an çok cesur olan ben korkudan ve heyecandan ölücem sandım 😬 işlemler bitti eşim annemi aradı beni nst odasına aldılar. Eşim annem kayınvalidem kız kardeşlerim eşimin kardeşi doluştuk 😂😂 sancılarda gittikçe şiddetlenmeye başladı anam dedim daha fazlası olmamalı 🤔🤔 sabah saat 7 gibi doktorum geldi açılmam 8 cm çok iyi dedi suyumu patlattı dedi bebek kakasını yapmış cansu sakin ol ve doğuma odaklan. Suyum gelince sancı şiddeti çekilmez bi hal aldı artık dedim dayanamıyorum allah için epidural yapın. Yok olmaz dediler ozaman sezaryene alın onada yok dediler. E ozaman öldürün daha halim kalmadı diyorum. Eşim bi yandan annemler bi yandan destekliyo sen yaparsın işte az kaldı dayan falan. Öldüm sandım hayatımda bundan daha büyük bir ağrı ben bilmemiştim. Saat 8 gibi tekrar bakıldı açılmam 9 cm ebe dedi ılık duşa gir ve ağrı vurdukça çömelip ıkın. Dediğini yaptım ağlaya ağlaya ama nasıl bağırıyorum hastane inliyo 😂😂😂😂 eşime diyorum bidaha çocuk falan yapmam. Ben doğurmıcam vazgeçtim alın bunu artık baya bi kendimden geçerek hem ıkındım hem bağırdım 😂 ebe gelmiş burnundan nefes al ağzından ver diyo sinirlerim zaten bozulmuş nefesi ağzım hariç heryerden aldım beni bırakın diye onada bağırdım. Saat 9.30da beni doğumhaneye aldılar çatala çıktım aşırı bir ıkınma isteği geldi ebeye söyledim ıkınabilirmiyim diye burnundan nefesi al nefesini vermeden ıkın bütün gücünle dedi 2 kez dediğini yaptım kafası elimde şuan bekle biraz ıkınma doktor geliyo dedi. Dedim imkansız tutamıyorum, ıkınırsan yırtılman olucak zorlama dedi o sıra doktor geldi sen doğurmuşsun cansu bize bebeği çekmek kalmış sadece dedi 😁 sonra iğne yaptı vajinama hiç hissetmedim bile. Yırtılman var çok değil ama iki dikiş atıcam doğum bitince o yüzden iğne vurdum dedi. Sonra var gücünle ıkın cansu durma dedi ben bir nefes aldım bir ıkındım sormayın gitsin ılık ılık içimden çıktı kızım balık gibi inanın o an ne çektiğim sancı ne bağırmalar ne hiç bişey görmedi gözüm 🥰 tabi benim kız biraz cimcime daha kafası çıkarken ağlamaya başladı hiç susmadı 😁 koydular göğsüme böyle bir huzur böyle bir güzellik olamaz Allahım dedim bu benim mi yani 😊 sonra bir uyku bastırdı tatlı tatlı doktorum dikişlerimi attı 4 tane toplamda hiç kesi olmadı sadece benim zorlamalarım yüzünden yırtık oldu onun dışında çok rahat ve güZel bir doğumdu. Toplamda 17 dakikada aldım kızımı kucağıma 😊 odama geçtiğimde aşırı bir üşüme ve uyku hali oldu biraz uyudum ısımdım sonrada prensesi mi getirdiler odaya saat tam 11 de 😌😌😌 hastanede yatmadım dün akşam taburcu olmak istedim çünkü hemen ayaklandım hiç sıkıntıda yoktu. İyi ki normal doğum yapmışım iyi ki doktorumu dinlemişim hiç pişman değilim😁 ayrıca çocuk istemem demiştim ya vazgeçtim yine olsa yine yaparım çünkü bu dünyada ki en mükemmel şey evlat kokusuymuş 🥰🥰🥰🥰 Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı, bebek isteyenlerede hayırlısıyla tez vakitte hamile kalmayı nasip etsin 🥰 sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım 😘😘😘😘😘
@adm sabitlermisiniz