Rabia42 Minanin_Annesi tabiki de ben cnm hele o dolap ve çekmece güvenlik kilitleri hayat kurtarıyor bu fırsat hiç kaçmaz bence çünkü bnmde esimin ortağının hanımı geliyo çocuğu var 1.5 yaşında hep dokuyolar cekmeceleri dolapları her eve lazım bence yarın bizim bebisler doğunca nasıl başa çıkarız yoksa😄
Sonay Minanin_Annesi bende bu konu başlığını açıp herkes söyledim ama benim gitmeme gerek kalmadı 9 martı bekleyemedim Herşeyimi aldım sadece pişik kremi ve bez lazım istediğim orda yok 😂
Tugraninannesi Minanin_Annesi evet tekrar baktım dediğiniz gibiymiş teşekkür ederim yoksa erkenden gidecektim boş yere peki siz bugün gittiniz mi ürün kaliteleri nasıl anne bebek çantası nasıl kullanışlı mı görüntüsü çok mu kalitesiz normal mi
Cemoss Merveksgn nevresm 25ti ylns htrlmyosam pike 11 tl battaniye 11 tl 5 parca zbin seti 13 tl biberon 14 tl bide ben pelus ayck aldm 17 tl ye 😀
Obsesifk Bugünde sabah a101n kapısına düştüm iphone şarj kablosu geldi ondan aldım iki tane yarında bimin kapısına düşeyim 😂
Ekksl Snamp Her bir ürünü görünce bir tanesi üzerinden mi acaba dedim. Eger ikisinin fiyatıysa çok uygunmuş
Kizimveoglumm Snamp iki badi fiyatı 9.90 hatta lisanslı yelekler 12.50 ama onuda bizim buradaki bin 9.90 olarak kaydetmiş ben aldım hello kitili olanını hem yeleği hem zıbını 😊 güzel bunların dışındakileri beğenmedim malları güzel değildi
Snamp Ekksl 2li ürün diye geçiyor bu yüzden dedim bide mikili felan gerçekten uygun yarın belli olur 2li olup olmadığı saat 9da ordayim😂
Gzmburcu Aynen bende saaat dokuzda ordayım yarın belli olur ama zaten coguna her biri yazmıslar ama ikili yazmazlardı o zaman diye tahmin ediyorum bakalım
Snamp Gzmburcu evet ikili yazmışlar benden öyle düşündüm bakalım yarın görelim burda bedava gibi millet saldırıyor sanki savaş var 😂eline kapan kaptığını alıyor bakalım payımiza ne duseck😁