HabibeGlrmr Kac tane nevresim almayı düşünüyorsunuz acaba genel olarak ben 4 tane almayı düşünüyorum da yeterlimidir 😊
Gzmburcu HabibeGlrmr ben bir tane alcam cünkü baya bir süre benim yanımda yatcak küçük bir sallamalı birsey kpycam somra yavas yavas yatağa alıstırcam o yüzden suanlık bir tane yeter diye düşündüm ilk hamileliğim tecrübesizim bilmiyorım birde yelek harıc hepsınden alcam o yuzden
Gzmburcu HabibeGlrmr vaşlaha annem bir tane alalım yorgan diktirelim dedi bir tame yeter diye düşünüyorum
Kizimveoglumm Gzmburcu bide bağcılarda olan bimi gör sanırsın aşiret bir ailenin düğünü var 😆😂😂😆😆😆😆😆😆😆
Tugraninannesi Minanin_Annesi evet tekrar baktım dediğiniz gibiymiş teşekkür ederim yoksa erkenden gidecektim boş yere peki siz bugün gittiniz mi ürün kaliteleri nasıl anne bebek çantası nasıl kullanışlı mı görüntüsü çok mu kalitesiz normal mi
Minanin_Annesi Tugraninannesi Anne Bebek çantası çok kalitesiz Zıbın seti aldım yumusacikdi Yelek aldım çok güzeldi
Gzmburcu Kızlar gzmburcu instagram hesabım ordan bana öedaj atarsamız hepsinin görüntüsünü atarım tek tel ödemedim iki biberona bir fiyat iki yelege bir fiyat ve mükemmel cok güzel hepsi
Kizimveoglumm Snamp iki badi fiyatı 9.90 hatta lisanslı yelekler 12.50 ama onuda bizim buradaki bin 9.90 olarak kaydetmiş ben aldım hello kitili olanını hem yeleği hem zıbını 😊 güzel bunların dışındakileri beğenmedim malları güzel değildi
Snamp Kizimveoglumm bende aldım ikili miki fareli yelek supermenli 2li zibin atlet çok güzel kalitesi gerçekten normalde başka yerde tanesi 10 lira diğer şeylerden almadım onlardan aldık pike battaniye çanta bunlar olduğu için almadım
Gzmburcu NaimeYilmaz bilmiyorum ama zıbın yerşne yanlıslıkla yelek aldım o hengabede 🤭 bilmiyorım bana cok güzel geldi ben cok begendim iyiki almısım diyorum
matruskaa Ben zıbınlar için gitmiştim ama mavisini bitirmiş teyzelerimiz 🙂 sarı şişme yelek aldım fiyatına göre gayet iyi diğer ürünlerde güzeldi bence alınabilir
Gzmburcu Kizimveoglumm sekizde beklemek nedir bir girişleri var iteleye iteleye aradan kaynadım kucagıma doldurdum cıktım valhha😂😂😂
Kizimveoglumm Gzmburcu hahahah bende girdim hepsini topladım sessiz bir köşede usulca inceledim hoşuma gideni aldım ve çıktım 😆😆😆😆😆 bizim burda okulda var okul dönüşüde hücum edenler oldu 🤣🤣
Snamp Gzmburcu burada öyleydi kapıda bekliyorlar sanki bedava verecekler gb hurraa daldilar😂😂bi teyze market arabasina aldı doldurdu herşeyden meğerse cinsiyeti belli değilmiş hepsinin hem kiz hem erkek olanından aldi kimseye bisey bırakmadı valla
Kizimveoglumm Gzmburcu 😊😊😊olsun yelekde güzel kullanırsın ben alırken 4 kere falan baktım paketleri aynı olduğu için karışmasın dedim😆