Deebg Blackkcat ben perşembe cumayı bekliyorum ovulasyon testi gebelik testi ne bulursam yapcam o gün 😂😂 akıntım devam ediyor sadece
DiplomaliEvHanimi Blackkcat hala beklemedeyim ya gecen ay 18gun gecikme yasayinca bu ay 10,12gun gecikmeyi zorluyacam 😂 12gun sonunda test negatifse doktor gel hormon testi yapalim dedi
Blackkcat Deebg ayy kuzu bu akıntı önemli bi belirti ya bu ay senin oldu gibi geliyor bana yani inşallah🤲🏻Benim akıntı yok hala,evi temizlicem çok işim var🤨
Blackkcat Deebg ara verdim şu an,markete gideyim eksikler için yemek yapayım çocuklar evde,akşama takılırım biraz bi yere götürürüm çocukları benimde bi şekilde geçiyor😂nerede çalışıyordun canm
Blackkcat Deebg çok iyiymiş canım😅kız sen anlarsın daha iyi bu işleri☺️Kaç yaşındaydın canım ne kadar zamandır istiyordun bebek
Deebg Blackkcat 24 yaşındayım canım terzi kendi söküğünü dikemez hesabı 😂😂 ben geçen yıl kasım ayında kürtaj olmuştum canım boş gebelikten şimdi 2 aydır istiyorum tekrar ilk ay olmayınca ovulasyon testi yaptım bende 😂😂 sabırsızlık biraz galiba
Blackkcat Deebg insanoğluyuz işte sabırsızlık kanımızda var😅geçen ay hiç test yapmadım çok kararlıydım,bu ay 8gün kala yapıp içimi rahatlattım😂
Blackkcat Deebg test yapınca mutlu oldum sadece😁,geçen ay yapmayınca daha strestiydi bari yoksa insan alıştırıyor kendini,tabi bugünü saymıyorum biraz daha geçsin tekar yaparım
Deebg Blackkcat evet canım ben 2 aydın kan veriyorum 1 hafta kala negatif görünce ona göre moda giriyorum kızdım kendime bi yüzden ama kan vermeyecem testte pozitif görmeden artık
Blackkcat Deebg ben hep pozitif görünce kan baktırdım,inşallh beraber pozitifleri görüp kanı veririz🥰