Blackkcat Deebg ben hep pozitif görünce kan baktırdım,inşallh beraber pozitifleri görüp kanı veririz🥰
Deebg Blackkcat https://www.resimag.com/i/78b6ef41c69 bugunkü ovulasyon testim böyle canım koyulaşma var mı sence🤔🤔
Blackkcat Deebg tabi ki canım iştah oluyor çok ya ama bulantı aniden çıkıyor,hem yemek istiyosun hem miden bulanıyor ilerleyen günlerde de😂
Deebg Blackkcat bugün böyle oldum canım hiç acıkmadığım kadar acıktım yedim yedim sonrada kusasım geldi 😂😂 ama benim yemek aşkımdan mı bilmiyorum 😐
Blackkcat Deebg ay inşallah ya o kadar isterim ki senin adına çok sevinirim💕annelik kadar güzel bi duygu yok kuzum,illa ki tadınca anlayacaksın😻ay senin var gibi geliyor hep bana işte🥰
Deebg Blackkcat yemek yemeyi severim zatende hiç böyle acıkmış hissi yaşamamıştım canım arkadaşlar bile şaşırdı 😂😂
Deebg Blackkcat ayyy keşke kuzum inşallah ikimizinde vardır kasık ağrım ve akıntım azaldı o yüzden olumsuz olabilir diye düşünmeye başladım ama
Blackkcat Deebg off benimde belirtler gittikçe gidiyor,bugün evde ki eşyaları değiştirdim yerlerini çok ağır şeylerle uğraştım🤦🏻♀️Allah korusun varsa ya,kahve çay dikkat etmiyorum artık bu ay yarında test yapasım var ama hayatta almam😂
Blackkcat Deebg tamam canım,testi önceden almam lazım benim,inşallah alınca tutarım kendimi🙈bugün biraz akıntım var ama başka bişeyim yok kendimi iyi hissediyorum ve deliler gibi yemek yiyorum😂biraz şişkinlik var bir de
Blackkcat Deebg yemek yemek iyi değil🙈grip geçmedi hala öksürük mahvetti ya🤦🏻♀️Bir de kayınvalide geldi sabah uyuyordum kahvaltıya gelmiş😂
Deebg Blackkcat grip için ilaç verdi mi doktor kuşburnu çok iyi geliyormuş ben bugün kaynatıp içtim👍🏻 Kaynana kötü olmuş haber verseydi önceden keşke 😂😂 ben uzağım herkese allahtan çat kapı gelemiyor kimse