Blackkcat Deebg gözükmez tabi de hani kontrol için istiyorum ya,rahim kalınlaşmasından da belki anlar😬yoksa kese falan mümkün deil😄göğüs ağrım gün boyu vardı biraz,dinlenince gidiyor,aslında çok taktığıma deil de tuhaf geliyor bu göğüs işi bana😂
Deebg Blackkcat göğüsler ilk belirtiymiş evet benim göğüslerde bşey yok ama 😂😂 Cuma günü test yapmayı düşünüyorum ben 😐
Blackkcat Deebg şu an benimde yok🙃vücudum acaip oyunuyor,eşim sordu ne hissediyosun diye bu ayda olmadı galiba dedim🤷🏻♀️O ne zaman isterse o zaman gelecek ne yapsak faydasız😅ekstra bişey yapmıcam artık öyle olunca umuyor insan
Deebg Blackkcat evet canım haklısın ne zaman isterse o zaman olacak ben adet olursam Aslan pençesi içmeyi düşünüyorum prolaktinim yüksek benim ama doktor ilaç vermemişti
Blackkcat Blackkcat doktor usg bakmadı🙄değerlerin iyi çıktı dedi,ilaç verdi regli 5.gün başla 11inde gel yumurtalara bakıcaz dedi,klomen verdi,almadım ya gebelik varsa diye,eczaneye girdim ilaç yerin egenelik testi aldım🤦🏻♀️🤦🏻♀️Eve gidip yapıcam
Deebg Blackkcat 19 çıkmıştı en son 60 küsürlardan düştü ama canım ilaç kullanmıştım geçen sene ondan sonra 20 civarlarında kaldı
Deebg Blackkcat bugün mü yapacaksın ayyy heyecanlandım 😂😂 ilacı alsaydın adet olursan kullanırdın olmazsan kalırdı kenarda
Blackkcat Deebg boşuna para vermiyim dedim🤓fiyatı bilmiyorum😂regli olursam kesin alırım önemli olmaz o zaman fiyat😅yalnız hiçbişey denemicem dedim öteki ay yumurta takibine başlıyorum🤣
Blackkcat Deebg inşallh klomende kullan eşinede bazı testler yapılsın dedi,eşim kabul etmedi😒klomenede gerek yok dedi eşim,olursa olur olmazsa yapacak bişey yok dedi🤷🏻♀️Ben yine içerim onun demesiyle deil😅
DiplomaliEvHanimi Blackkcat hala beklemedeyim ya gecen ay 18gun gecikme yasayinca bu ay 10,12gun gecikmeyi zorluyacam 😂 12gun sonunda test negatifse doktor gel hormon testi yapalim dedi